19 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2769
Horoscopul pentru 20 iulie 2021
19 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2769

Horoscopul pentru 20 iulie 2021

BERBEC

Tu nu esti cel care sa infrumuseteaza adevarul, mai ales pentru ca altii iti respecta sinceritatea cand dezvalui faptele nevazute. Entuziasmul tau pasionat acorda o atentie deosebita mesajelor pe care le primesti. Daca un apel de trezire soseste astazi, considera-l un cadou. O parte din destinul tau este acum in mainile tale. Nu rasfoi aceasta ocazie pentru a iti impartasi inima cu lumea. Orice pas catre iluminarea spirituala sau cresterea personala este un pas in directia cea buna.

TAUR

Dorinta de a afla mai multe despre un subiect fascinant sau o persoana interesanta te trage departe de munca ta de azi. S-ar putea sa incerci o noua activitate, sa te aventurezi din zona ta de confort sau sa iti largesti interesul personal. Excitarea aventurii vine in viata cand esti entuziasmant si dornic sa te arunci la adancimi mai profunde decat ai explorat anterior. Impingerea limitelor constiintei tale conduce la o crestere personala fara precedent. Speranta pentru auto-actualizare este un obiectiv admirabil.

GEMENI

Este greu sa te intorci cand ceva sau cineva iti atrage privirea. Este aproape imposibil sa ignori o scanteie daca exista indiciu incitant al tabu-ului sau misteriosul care se invarte in jurul unei eventuale intalniri sau aventuri. Se pare ca tu esti exact unde soarta doreste sa fii acum, evita sa iei niste decizii majore in timp ce esti maturat de emotii fierbinti. Lucrurile pot arata diferit odata ce focul se stinge.

RAC

Mintea ta probabil poata sa mearga cu o mie de kilometri pe ora astazi. Gandurile si ideile ti se revarsa in cap ca o ploaie din cer. Unele dintre ele ar putea fi confuze si altele contradictorii. S-ar putea sa fii ispitit sa te plictisesti pana cand iti vei provoca o durere de cap. Scrie ideile pe care le ai pe o hartie pentru a putea sa le privesti intr-o zi. Ideile tale pot sa aiba sens atunci

LEU

Imaginatia ta se desfasoara astazi in plus si ai putea petrece ore intregi la un computer sau in fata unui sevalet sau pian creand propria ta marca de pictura sau muzica. Aceasta unitate de creare vine din inima si nu trebuie ignorata indiferent de ce alte probleme apar. Ai grija de ceea ce trebuie tratat si apoi urmeaza-ti inspiratia. S-ar putea sa fii surprins de ceea ce faci!

FECIOARĂ

Unele descoperi facute prin stiintele oculte, cum ar fi astrologia sau numerologia, ar putea sa te vada ca iti imbratisezi cateva idei mai degraba revolutionare despre tine, lume si viata. Ai putea sa te implici intr-un grup asociat studiilor metafizice sau sa participi la o clasa sau un atelier de un anumit fel. Asta ar putea insemna o noua directie pentru tine intr-un fel. S-ar putea sa iti imbunatatesti viata si gandirea.

BALANȚĂ

Cineva de la care astepti vesti nu te va suna astazi si din aceasta cauza vei fi ingrijorat. Nu fi prea timid sa iei telefonul si sa il suni tu. Prietenul tau poate ca a fost prea suparat sau a fost prea coplesit de munca sau de vizitatori. Nu ai fost uitat. Daca telefonezi, aceasta persoana va fi bucuroasa sa vorbeasca cu tine. Dupa conversatie, fa o plimbare in cartierul tau.

SCORPION

Prea multa presiune asupra locului de munca ar putea sa te faca sa te simti ca si cum ai putea sa lasi totul si sa mergi undeva de unul singur. S-ar putea sa fii tentat sa exagerezi cu mancarea sau bautura. Acest lucru se poate extinde in relatiile tale personale, provocand dezacorduri cu prietenii sau familia. Ar fi o idee buna sa ramai singur timp de cateva ore. Te vei simti mult mai bine odata ce iti vei limpezi capul.

SĂGETĂTOR

Agresiunea in lumea ta sentimentala este posibila in aceasta zi. Indiferent daca vine de la tine sau de la partenerul tau apropiat, tensiunea este acolo si nu poate fi ignorata. Tine minte totusi ca este posibil ca o mare parte din ea sa provina din ceva care nu este chiar adevarat. Poate ca a existat un cuvant gresit sau o neintelegere de un fel care provoaca acum confuzie. Fa tot posibilul pentru a sterge orice idei gresite.

CAPRICORN

Cel mai bun plan de atac de astazi este sa nu ataci deloc. Exista suficienta agresivitate acolo. Nu mai trebuie sa adaugi mai multe probleme. Lasa-i pe ceilalti sa se duca afara. Treaba ta este sa astepti pana cand conflictul se va stinge. Incearca sa nu te implici in disputele altor persoane. S-ar putea sa te tarasti mai departe in aceasta situatie decat sa te simti confortabil.

VĂRSĂTOR

Asigura-te ca parerea ta nu se pierde in frenezia zilei pentru ca sunt sanse ca cuvintele tale sa nu se potriveasca cu lucrurile pe care oamenii vor sa le auda. Incerca sa nu iei acest lucru personal. Incearca sa intelegi ca acest lucru nu inseamna ca cuvintele tale sunt mai putin importante. Ai un dar incredibil de a putea vedea lucrurile pe care ceilalti nu le pot face. Ar fi bine sa fii mandru de aceasta abilitate.

PEȘTI

In aceasta zi vei gasi forta necesara pentru a trece peste obstacolele din viata ta. Ramane doar sa-ti stabilesti niste obiective clare pe care sa le si indeplinesti. Consecventa si determinarea sunt cele care duc la implinirea celor mai nebunesti vise, in timp ce teama te opreste la mijlocul drumului.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.