16 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2020
Horoscopul pentru 17 septembrie 2021
16 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2020

Horoscopul pentru 17 septembrie 2021

BERBEC

Astazi s-ar putea sa fii mai atras de forme de arta neobisnuite. Poate ca exponatele artistilor locali ti-au atras atentia sau este posibil sa dezvolti un anumit gust pentru muzica alternativa. Filmele cu o multime de efecte speciale te-ar putea, de asemenea atrage. Daca esti atat de inclinat, aceasta este o zi buna pentru a incepe sa afli informatii noi despre oricare dintre aceste domenii.

TAUR

Indecisivitatea pe care o simti cu privire la anumite probleme poate fi amplificata astazi. Poti merge la extreme de la o parte a spectrului la cealalta. Lucreaza cu aceasta energie recunoscand valoarea in ambele situatii, lasandu-ti mintea rationala deoparte si lasand inima sa fie judecatorul final. Ceva frumos si reconfortant va ajunge probabil sa iti atraga privirea.

GEMENI

Tensiunea care se construieste astazi in jurul tau , ar putea provoca ravagii cu natura ta armonioasa. Cheia pentru tine este acum sa vezi oportunitatea in loc de conflict in fiecare situatie. Acesta este un moment bun pentru a obtine o perspectiva mai mare asupra anumitor lucruri. Un pic de transformare interna poate avea loc atunci cand vezi lucrurile din partea cealalta a gardului.

RAC

Ai avut noroc in ultimele doua luni, nu exista niciun dubiu in acest sens,insa in ultima vreme se pare ca norocul tau se schimba. Este greu de identificat, dar ceva nu este chiar corect in viata ta de zi cu zi. in acest moment, planetele ofera cateva lectii care ar putea fi greu de suportat. Treci prin aceasta tranzitie cu cat mai putine dureri. Lectiile pe care le inveti se vor dovedi demne.

LEU

Arati superb si te simti in mod special sociabil astazi. Nu te mira daca gazduiesti un eveniment social sau decizi sa participi la unul la care ai fost invitat. Esti intotdeauna un tovaras congenial, dar astazi mai mult decat oricand, entuziasmul tau este ridicat. Oamenii vor dori sa se bucure de compania ta. Este posibil sa ai si cateva informatii interesante pe care toti vor dori sa le auda.

FECIOARĂ

Te intereseaza jocurile video sau pe computer? Daca nu, poate fi cineva apropiat, pentru ca toate semnele arata ca s-ar putea sa petreci mult timp acum in compania prietenilor care se distreaza cu tehnologia. Acest lucru ar putea fi mai placut decat te astepti. Iti place sa fii cu acesti oameni si sa-ti consumi energia. Conversatia va fi foarte interesanta.

BALANȚĂ

Ai intampinat dificultati in comunicarea cu un partener sau cu o ruda apropiata? Uneori, cu cat te cunosti mai bine, este cu atat mai dificil sa va intelegeti unul pe celalalt. Presupunerile pot sta in cale. Aceasta confuzie va fi cea mai mare problema in relatie pentru o perioada si trebuie sa lucrezi pentru a fi clar in ceea ce doresti. Este important sa anunti oamenii ca ii iubesti pentru cine sunt.

SCORPION

Astazi este o zi in care trebuie sa folosesti logica. Ai putea primi o scrisoare sau un apel telefonic nelinistitor si neasteptat, implicand probabil bani. Persoana care comunica cu tine opereaza probabil sub o conceptie gresita, asa ca nu te panica daca este o veste proasta.

SĂGETĂTOR

Un prieten ar putea avea niste idei scandaloase si nefunctionale pentru a castiga bani. Indiferent ce implica, probabil ca vei incepe prin a asculta doar pentru a fi politicos si apoi vei termina sa te intrebi daca prietenul tau mai este pe aceasta planeta. Nu este o zi buna pentru a te implica in ceva riscant. Daca esti intrebat, arata-ti scuzele. „Riscant" este un cuvant prea bland pentru aceasta propunere!

CAPRICORN

S-ar putea sa fii intr-un blocaj financiar chiar acum. Stresul situatiei iti poate aduce in vedere cateva solutii radicale. Ar putea beneficia intr-adevar familia ta daca ti-ai lua un al doilea loc de munca? Apeleaza la un prieten si vezi daca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie mai agreabila. Poate o ruda iti poate oferi un imprumut.

VĂRSĂTOR

Astazi s-ar putea sa fie necesar sa renunti la o invitatie la un eveniment social, iar gazda ar putea parea jignita. Prietenul tau este probabil suprasolicitat si stresat si este posibil sa reactioneze prea abrupt in orice situatie. Relaxeaza-te un pic. Explica-i lucrurile prietenului tau si apoi propune-i sa i te alaturi in alt moment. Asta e tot ce poti face acum.

PEȘTI

Esti piesa care lipseste din puzzle-ul de azi. Drept urmare, oamenii te vor cauta pentru raspunsuri. Vestea buna este ca le vei avea la dispozitie. Ai incredere in tine. Informatii si idei noi pot zbura in jurul tau si este posibil sa fii chemat sa intelegi totul. Nu te teme sa gresesti de partea fantezistului. Acesta poate fi exact raspunsul necesar.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
175 locuitori

Inculeţ este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 175 de oameni. Satul Inculeț a fost întemeiat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.