19 september 2021, 20:00 Kaleidoscope views 1999
Horoscopul pentru 20 septembrie 2021
19 september 2021, 20:00 Kaleidoscope views 1999

Horoscopul pentru 20 septembrie 2021

BERBEC

Mereu esti dornic sa ii ajuti pe cei ce au nevoie de ajutorul tau, insa astazi parca ai vrea ceva mai mult timp pentru tine. Refuzi sa ii oferi o mana de ajutor unui prieten si vei fi aspru judecat de cei din jur care te considera de-a dreptul egoist. Poate ar fi bine sa le explici ca si tu ai nevoie de timp pentru a iti rezolva problemele personale.

TAUR

Ideea de o relatie de lunga durata te incanta, insa o relatie in sine nu este exact ceea ce iti doresti. Din cauza ultimei relatii ce nu a decurs asa cum te asteptai ti-e teama ca nu cumva sa fii ranit din nou si uite asa irosesti o buna sansa de a-ti face o alta relatie. Uneori este bine sa lasi garda jos pentru ca nu toti oamenii iti vor raul.

GEMENI

In ultima perioada cele mai grele momente apar pentru tine pe plan amoros. In mod evident dragostea este un teritoriu interzis cel putin in aceasta perioada pentru ca orice ai incerca sa faci iese total pe dos. Incerci sa ii arati unei persoane ca tii la ea si in loc sa te aprecieze, iti reproseaza ca ai confundat prietenia cu iubirea. Fii mai direct in exprimarea sentimentelor.

RAC

In aceasta zi vei observa ca prietenii tai se comporta bizar si oricat ai incerca sa comunici cu ei, se pare ca nu vei reusi. Intuiesti ca s-a intamplat ceva destul de grav si ca toti iti ascund acest lucru pentru a nu te enerva sau ingrijora. Se pare ca cei implicati tin secretul destul de bine, iar tensiunea dintre tine si ei va creste.

LEU

Esti pe cale sa pierzi notiunea timpului atunci cand esti alaturi de persoana iubita si cand ajungi acasa realizezi ca nimic din ceea ce trebuia facut nu este realizat. Din aceasta cauza vei avea o noapte lunga, dar ce nu faci tu de dragul persoanei pe care o iubesti. Nesomnul isi pune amprenta pe chipul tau, asa ca oricine isi poate da seama ca te privezi de somn.

FECIOARĂ

In aceasta zi vei reusi sa ii impresionezi pe cei din jur cu stilul tau vestimentar. Daca de obicei preferi tinutele office, extrem de elegante, astazi vei dori sa apari la munca imbracat sport. Exista posibilitatea ca dimineata aceasta sa nu decurga foarte bine pentru tine. Nu pune la suflet glumele rautacioase ale colegilor.

BALANȚĂ

In aceasta zi vei avea o dorinta foarte mare de a exagera anumite aspecte ale vietii tale, asa incat unii ar crede ca viata ta este un adevarat film. Unele persoane se emotioneaza, altele se intriga si pana la urma vor sa afle cat mai multe detalii despre viata ta. Astazi este momentul tau de glorie, deci, acum poti miza chiar si pe imaginatie pentru a face lucrurile cat mai interesante.

SCORPION

Se pare ca ideea de a incepe o afacere nu este chiar un vis total nerealizabil pentru ca o persoana pe care abia o cunosti iti va propune un parteneriat. Ar fi bine ca inainte de a semna orice fel de acte sa te informezi cu privire la ceea ce presupune un astfel de efort. Bazeaza-te pe un ajutor financiar din partea familiei care vrea sa se implice in noul tau proiect.

SĂGETĂTOR

Astazi, comunicatiile electronice vor avea tendinta sa se intoarca astazi impotriva ta. E-mail-ul poate fi cel mai rau si poate duce la greseli grave in cazul in care nu esti foarte atent. Un apel telefonic ar fi cea mai buna cale de comunicare, dar incearca sa acorzi timp pentru a avea discutii fata in fata cu privire la orice lucru important daca poti . Eforturile tale vor fi rasplatite.

CAPRICORN

Esti in curs de a crea o schimbare majora, imputernicindu-te sa deschizi un flux mai mare de inspiratie. Nu mai este timp pentru a pierde acum. Incearca sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria ta viata. Ofera-le celor din jur idei coerente pentru o mai buna concentrare. Te vei simti ca si cum ai fi constructorul si creatorul.

VĂRSĂTOR

Bine ai venit intr-o alta zi mare! Energia din aspectele planetare este pozitiva si incurajatoare, mai ales cand vine vorba de comunicarea si interactiunea cu ceilalti. Profita de asta. Iesi impreuna cu prietenii si familia la o plimbare placuta. Ia in considerare invitarea oamenilor pentru anumite jocuri sau cina. Lucrezi din greu tot timpul, asa ca joaca-te bland astazi.

PEȘTI

Nu este nimic surprinzator daca esti certat cu un prieten apropiat sau cu un partener care este mult mai putin ambitios decat tine. Energia din aer poate accentua modurile tale dinamice de atingere a obiectivelor si de obtinere a succesului. Altii care sunt pasivi sau infricosati pot fi greu intelesi. Cu toate acestea, oamenii trebuie sa faca lucrurile in modurile cele mai bune pentru ei. Incerca sa fii rabdator.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1884
Populația:
814 locuitori

Pervomaiscoe este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sergheuca și Pervomaiscoe. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 814 oameni. Satul Pervomaiscoe a fost menționat documentar în anul 1884.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.