13 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2505
Horoscopul pentru 14 octombrie 2021
13 october 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2505

Horoscopul pentru 14 octombrie 2021

BERBEC

Interesul pentru arta din tari indepartate ar putea sa iti capteze interesul azi, posibil prin influenta prietenilor. Dorinta ta de a calatori s-ar putea trezi si s-ar putea sa te joci cu ideea de a vizita locuri indepartate, poate in compania unui iubit. Daca esti serios, incepe sa faci cercetari. Aceasta este o zi minunata pentru a iti planifica vacanta.

TAUR

Poti incerca sa intelegi ce se intampla cu tine astazi, cand adevarata intelegere a situatiei vine doar prin inima ta. Simte raspunsul din adancul tau in loc sa incerci sa-l descifrezi. Scufunda-te in starea de spirit a mediului in loc sa incerci sa il descompui in mici compartimente pe care sa le analizezi si sa le categorizezi. Ia in considerare intregul in loc de piese.

GEMENI

Asigura-te ca nu proiectezi o imagine care sa nu reprezinte adevaratul tau caracter. Este important sa ramai fidel sufletului tau sau vei ajunge in situatii care te fac inconfortabil si frustrat. Exista o forta transformatoare puternica care lucreaza impotriva ta astazi, dar vei avea increderea sa te ridici pentru tine in orice fel ai nevoie.

RAC

„Nu pot primi nici o satisfactie". Asa te-ai simtit in ultima vreme. Intr-adevar, privind inapoi la activitatile tale recente, s-ar putea sa te simti un pic ca un personaj din tara Minunilor, alergand cat de repede poti sa ramai in acelasi loc. Ziua de azi iti va oferi usurare si va deschide oportunitati noi, mai satisfacatoare.

LEU

O scrisoare de bun venit, un apel telefonic sau, poate, o vizita ar putea veni de la un iubit sau prieten apropiat care aduce stiri interesante. Energiile tale creative se impletesc, asa ca ar trebui sa incerci sa scrii, sa canti , sa desenezi sau sa pictezi. S-ar putea sa trimiti niste scrisori, sa faci o multime de apeluri telefonice sau sa faci multe calatorii scurte in cartierul tau, poate la biblioteci sau librarii.

FECIOARĂ

Astazi ar trebui sa te simti entuziasmat de viata in general. Mintea ta ar putea sari de la posibile proiecte creative la filozofie si calatorii pana la locuri indepartate si este posibil sa le consideri pe toate ca obiectiv al potentialelor activitati viitoare. Romantismul ar putea fi, de asemenea, in mintea ta, dar nu intr-un mod obsesiv. Distreaza-te intr-o maniera usoara.

BALANȚĂ

Cineva va spune astazi ceva socant care te va lasa uimit dar iti va oferi si un moment de pauza contemplativa. Ceea ce spune ar putea fi neobisnuit, dar nu este incorect. Ai libertatea de a iti deschide mintea si de a rearanja cateva lucruri in interiorul acesteia, asa ca ia in considerare sa faci acest lucru astazi. Extinde-ti ideile si iti vei extinde sufletul.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa fii atat de bine intentionat in munca ta, incat sa nu auzi ce va spune cineva. Oricat de importanta este sarcina ta, acorda-ti timp pentru a asculta si a fi atent la ceea ce va spune cineva, oricat de banal ar parea acum. S-ar putea sa nu conteze pana la urma, dar cel mai bine este sa gresesti din partea prudentei. Petrecand cateva minute ascultand acum ar putea evita o ruptura serioasa intr-o prietenie.

SĂGETĂTOR

Stresul te-ar putea face sa te simti putin ciudat, pana la sfarsitul zilei. S-ar putea sa te gandesti sa iesi in aceasta seara, dar poate ar fi mai bine daca renunti la acele planuri si ramai acasa si te odihnesti. Fa o plimbare pana la un loc de luat masa si rezerva-ti o cina, apoi relaxeaza-te cu un videoclip amuzant. In acest fel vei putea elibera toata tensiunea si vei dormi bine.

CAPRICORN

Te simti ca si cum ti-ai transformat biroul intr-un colt financiar si profesional. Realizarile recente te-au facut sa te simti energizat si deasupra lumii! Este un sentiment bun, nu-i asa? Membrii sexului opus sunt atrasi in special de tine chiar acum. Si cine le-ar putea blama? Nu crede tot ceea ce auzi, arati superb!

VĂRSĂTOR

Vei primi informatii noi despre o persoana importanta din viata ta, iar relatia ta se transforma dramatic in bine. Simti ca acum cunosti aceasta persoana complet, iar apropierea ta se invecineaza cu profundul. Aceasta noua alianta ar putea avea, de asemenea, repercusiuni pozitive asupra finantelor tale.

PEȘTI

Se pot arunca cuvinte taioase printre membrii grupului tau. S-ar putea sa te intrebi care este cauza, deoarece ceea ce se argumenteaza pare destul de ciudat dar aparent este important pentru ei! Daca esti la curent cu ceea ce se intampla, scoate-ti prietenii din haosul lor emotional si priveste subiectul mai obiectiv. S-ar putea sa nu-i calmeze, dar cel putin ai facut ceva!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
84 locuitori

Sverida este un sat din cadrul comunei Onişcani, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Călărași și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 84 de oameni. Satul Sverida a fost menționat documentar în anul 1614.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.