29 november 2021, 14:00 Kaleidoscope views 2352
Sînt mamă: Cum e să naști trei copii în ani diferiți, dar în aceeași zi (VIDEO)
29 november 2021, 14:00 Kaleidoscope views 2352

Sînt mamă: Cum e să naști trei copii în ani diferiți, dar în aceeași zi (VIDEO)

Pe portalul Noi.md a fost lansată următoarea ediție a proiectului "Sînt mamă".

De data aceasta, tema pusă în discuție de gazda emisiunii, interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc, sună în felul următor: "Sînt mama unui copil nenăscut".

Iar să dezvolte noul subiect al emisiunii o va ajutata invitata redacției - în trecut medic stomatolog, iar acum designer talentat, mamă de gradul 6, Oxana Munteanu, care a avut o soartă interesantă, grea, dar înțeleaptă

Ea a spus "da!" în rochie de mireasă de două ori aceluiași bărbat, a născut trei copii în ani diferiți, dar în aceeași zi. Ea crește acești trei copii minunați, dar a îngropat încă trei copii mult așteptați.

În cadrul emisiunii Oxana Munteanu a povestit cum a trecut peste toate acestea, despre experiența ei de mamă, despre toate întorsăturile sorții, despre evoluția sarcinii și încetarea dezvoltării acesteia, despre sentimente, despre atitudinea soțului, despre cum s-au descurcat în familie cu situațiile dificile și au luptat pentru relații.

"Inima unei mame are o putere uimitoare. Trecînd prin mai multe încercări grele, amare, ea continuă să creadă în lucruri bune, să creeze, să zîmbească și să iubească", a remarcat Nata Boboc.

În cadrul emisiunii participă și Natalia Șoșeva, psiholog pentru copii și perinatal, absolventa Institutul de Gestalt și Psihodramă din Moscova, și Alla Rudac, astrolog, pedagog și consultant la Centrul pentru studii astrologice, ASTROURANIA.

Nou proiect Noi.md "Sînt mamă" a fost lansat pe 1 iunie – de Ziua Internațională a Copilului.

În cadrul proiectului "Sînt mamă" pe portalul Noi.md sînt difuzate emisiuni educaționale, dedicate în primul rînd femeilor și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinei și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci benevole, istovitoare și neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă".

Source: noi.md

Keywords:

copii , mama

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1461 locuitori

Slobozia-Cremene este un sat din cadrul comunei Vărăncău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Soroca și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Slobozia-Cremene a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.