13 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2189
Horoscopul pentru 14 ianuarie 2022
13 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2189

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2022

BERBEC

Astazi ai putea sa te trezesti cautand o anumita cunoastere de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu ceva ce faci. Probabil o vei gasi, poate printr-un prieten sau coleg sau s-ar putea sa se arate dintr-o data, facandu-te sa strigi „Eureka!". Vei putea folosi aceste informatii pentru a realiza orice ai nevoie pentru a avea succes.

TAUR

Astazi s-ar putea sa te trezesti lucrand cu un grup interesant de oameni. Acest lucru poate implica o oportunitate de a iti creste veniturile cu un nou proiect sau chiar un loc de munca complet nou. Mintea ta este rapida si mai ales inovatoare, asa ca nu fi surprins daca poti contribui cu mult mai mult decat te-ai fi asteptat. Sa nu crezi ca eforturile tale vor ramane neapreciate. Prietenii se apropie de tine, iar cunostintele pot deveni prieteni.

GEMENI

Evenimentele sociale te-ar putea pune in legatura cu niste oameni noi, incitanti. Acestia pot fie sa impartaseasca cu tine un interes comun, fie sa iti ofere oportunitati de a iti extinde interesele. Ar putea rezulta o multime de discutii stimulatoare. Daca in prezent esti implicat romantic, asteapta-te ca aceste evolutii sa va apropie. Daca nu esti, ai putea intalni pe cineva nou si interesant.

RAC

Contactele facute prin prieteni sau colegi, poate persoane mai tinere, ar putea aduce idei noi pentru imbunatatirea vietii de acasa. Poate ca un nou coleg doreste sa se mute sau chiar tu te-ai putea muta intr-un loc mai incapator. Acestea sunt insa doar idei care trebuie luate in considerare. Deciziile finale ar trebui sa astepte o zi ulterioara. Exista inca cateva fapte pe care trebuie sa le afli inainte.

LEU

Discutiile cu prieteni apropiati capata astazi o aura deosebit de interesanta. Este probabil sa circule noi informatii care ar putea face o mare diferenta atat in gospodaria proprie, cat si in comunitatea din care faci parte. Un nou domeniu de interes, o noua cautare intelectuala, precum si o comunicare imbunatatita cu cei apropiati iti pot imbogati viata in acest moment.

FECIOARĂ

Vizitatorii ar putea sa te implice in discutii despre modalitati inovatoare de a-ti creste veniturile. Acest lucru poate fi posibil fie prin utilizarea computerelor, fie prin alte forme de tehnologie moderna. S-ar putea sa descoperi ca ai un talent pentru o astfel de activitate de care nu ti-ai dat seama pana acum. De asemenea, ai putea fi atras sa mergi la o intalnire sau o prelegere pe acest subiect.

BALANȚĂ

Mintea ta este ascutita, rapida si plina de idei. Discutiile cu ceilalti aduc informatii utile care ti-ar putea deschide noi usi daca profiti la maximum. Activitatile de grup ar trebui sa se dovedeasca deosebit de stimulatoare pentru tine in acest moment. Pana la sfarsitul zilei, creierul tau ar trebui sa fie foarte activ. Fa o plimbare si limpezeste-ti capul inainte de a te culca, altfel nu vei putea sa adormi.

SCORPION

Ziarele, cartile si televiziunea sunt de natura sa aduca o multime de informatii noi, interesante si utile pentru tine. Acest lucru iti poate pune mintea sa mearga intr-o astfel de directie incat sa iti aduca idei noi pentru proiecte sau oportunitati de afaceri. Discutiile cu altii care iti impartasesc interesele ar putea contribui si mai mult. Asteapta-te la o zi interesanta si stimulatoare, iar pana la sfarsitul zilei, probabil ca iti vei deschide noi usi.

SĂGETĂTOR

Oportunitatea de a face o schimbare in viata ta, pe care poate ai contemplat-o de mult, s-ar putea manifesta in sfarsit astazi. Aceasta ar putea fi o mutare intr-un cartier nou, o intoarcere la scoala pentru o diploma avansata, o profesie complet noua sau toate cele de mai sus. Oricare ar fi, asteapta-te sa petreci mult timp pe parcursul zilei discutand despre asta cu prietenii si familia.

CAPRICORN

Hartiile care implica bani ar putea fi un adevarat obstacol astazi, dar cineva apropiat iti poate arata o modalitate de a le face rapid si eficient pe computere sau printr-o alta inovatie tehnologica. S-ar putea sa descoperi ca iti place sa faci asta. Mintea ta este deosebit de ascutita, asa ca aceasta este doar ziua in care sa incerci sa-ti extinzi orizonturile intelectuale impreuna cu abilitatile tale tehnice.

VĂRSĂTOR

Mintea ta tinde sa fie intotdeauna rapida si agila, dar astazi s-ar putea sa descoperi poti face mult mai multe lucruri ca urmare a noilor informatii interesante primite prin carti, ziare, televiziune sau internet. Discutiile cu altii ar putea contribui si ele. S-ar putea sa decizi sa imbratisezi cateva concepte inovatoare care ar putea duce la o extindere a orizontului tau. La un moment dat, mergi la un antrenament.

PEȘTI

Unele echipamente s-ar putea dovedi fascinante, si s-ar putea sa doresti sa afli cat mai multe despre cum functioneaza. Prin urmare, aceasta este o zi grozava pentru a iti imbunatati abilitatile de calculator. Arta combinata cu tehnologia moderna ar putea fi un obiectiv principal pentru astazi. Invata cat poti de mult si distreaza-te putin in acest proces.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
942 locuitori

Zgărdeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zgărdeşti, Bondareuca și Ciofu. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 942 de oameni. Satul Zgărdești a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.