04 november 2020, 14:30 Kaleidoscope views 28873
04 november 2020, 14:30 Kaleidoscope views 28873

Cîteva moduri originale de a purta o eşarfă


Foto: infoniac.ru

Dacă îţi plac eşarfele şi ai o colecţie întreagă ar fi păcat să le porţi la fel în fiecare zi, mai ales că există atîtea şi atîtea feluri de a lega o eşarfă sau un fular.

Oricît de simplă ar fi piesă în sine, modul în care o porţi poate să fie diferit în fiecare zi. Puteți purta eșarfa cu o rochie de seară, costum oficial sau palton. Iată cîteva idei noi, de la utilizatoarele Youtube.

1. Nod simplu

Cînd eşti pe fugă poţi încerca şi stilul neglijent. Orice eşarfă lungă, indiferent de formă se poate înfăşura în jurul gătului, fără a fi legată în vreun fel anume.

2. Ascot

Cu o eşarfă dreptunghiulară poţi să creezi un look romantic, chiar dacă piesele vestimetare alese nu sunt tocmai feminine. Pune-ţi eşarfa după gît şi leag-o în faţă, formînd o fundă. Acest stil se potriveste atît pentru eşarfele mari, cît şi pentru cele delicate, din mătase.

3. Nodul european

Nodul european sau parizian este printre cele mai întîlnite moduri de a purta o eşarfă. Împăturiţi eşarfa în două lungimi egale, fixaţi-o pe după gît, după care introduceţi unul dintre capetele acesteia în gaura formată la celălalt capăt al eşarfei.

4. Nodul dublu

Este asemănător cu nodul simplu, doar că avem nevoie de o eşarfă mai lungă, pentru a o putea înfăşura de două ori în jurul gîtului, după care se repetă paşii de la nodul simplu.

5. Cowboy

Ai o eşarfă mică, pătrată. La prima vedere nu poţi face mare lucru cu ea. Dar dacă o îndoi sub formă de triunghi poţi să legi colţurile după gît, lăsînd vîrful să atîrne în faţă. Pune-ţi o pălărie şi ai obţinut un look cowboy foarte original. 

Keywords:

femei , frumusete , moda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
1073 locuitori

Doltu este un sat din cadrul comunei Işcălău, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Fălești și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1073 de oameni. Satul Doltu a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.