21 may 2022, 12:30 Kaleidoscope views 3379
Maia Sandu, despre absentarea de la evenimentele din 9 mai: Am avut o urgență medicală. Se poate întîmpla oricui
Photo: facebook.com/maia.sandu
21 may 2022, 12:30 Kaleidoscope views 3379

Maia Sandu, despre absentarea de la evenimentele din 9 mai: Am avut o urgență medicală. Se poate întîmpla oricui

Președinta țării, Maia Sandu, și-a anulat toate întrevederile din data de 9 mai din motiv de sănătate. Declarația dată a fost făcută de șefa statului în cadrul emisiunii „Bună seara” de la Moldova 1.

Maia Sandu a precizat că nu a avut alte motive de a lipsi în afara de cele care țin de sănătatea ei, transmite moldovenii.md cu referire la realitatea.md.

„Am avut o urgență medicală și din păcate nu am putut să fiu la evenimente în acea zi. Inclusiv la întîlnirea cu domnul secretar General al ONU. A trebuit să amîn pe a doua zi. Chiar dacă este a doua vizită în 30 de ani a unui secretar General ONU. Dar se întîmplă. Se poate întîmpla oricui”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că în data de 9 mai Președenția a anunțat că Sandu nu va putea participa la evenimentele dedicate zilei de 9 mai, precum și nici la conferința de presă pe care urma să o susțină împreună cu Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, António Guterres.

Precizăm că, Maia Sandu nu a participat la ceremonia de depunere a florilor la Memorialul „Eternitate”, cu ocazia zilei de 9 mai, cînd este marcată finisarea celui de-al Doilea Război Mondial.

La Memorial au depus flori doar prim-ministra țării, Natalia Gavrilița, și președintele Parlamentului, Igor Grosu, fiind însoțiți de membrii Cabinetului de miniștri.

 

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1786 locuitori

Pîrjolteni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Pîrjolteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Călărași și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1786 de oameni. Satul Pîrjolteni a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.