07 april 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1369
Horoscopul pentru 4 iulie 2022
07 april 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1369

Horoscopul pentru 4 iulie 2022

BERBEC

Vei lua măsuri cu privire la planurile bine stabilite astăzi. Rămîi concentrat și caută plăcere luînd lucrurile constant pas cu pas la un moment dat. Ferește-te de o mentalitate puternică, voincioasa, fantezistă, care te provoca, într-un fel, conflictul cu planurile tale, cu excepția cazului în care faci eforturi conștiente pentru a reduce stresul zilei. Liniile realității pot fi estompate. Asigura-te fă faci distincția înainte de a continuă.

TAUR

Un apel telefonic de la persoană iubita ar putea scoate în evidență latura ta pasională și romantică astăzi. Probabil vei avea multe de făcut și, prin urmare, nu vei putea să te întîlneșți cu el sau ea pînă tîrziu. Toate semnele indică faptul că întîlnirea va merită așteptarea. Ar trebui să fii în mod special de acord cu partenerului tău chiar acum. S-ar putea să știi instinctiv de ce are nevoie de la ține acum. Cumpără-ți cîteva haine noi și bucură-te!

GEMENI

Eșți apt să mergi în cercuri dacă vezi doar partea negativă a fiecărei situații. Lipsa ta de perspectiva te poate împiedică să vezi un răspuns chiar în față ta. Mintea ta este cel mai mare atu și cel mai rău dușman al tău. Nu deveni o victima a prejudecății sale automate. O dată ce preiei controlul și începi să priveșți aspectele pozitive, răspunsul va deveni clar.

RAC

Cheia pentru ține este să îți minimalizezi cît mai mult drama zilnică. S-ar putea să nu-ți dai seama cît de mult te coplesesti prin modul în care exagerezi fiecare aspect al vieții tale. Încearcă să nu acorzi atît de multă atenție lucrurilor care chiar nu contează prea mult. Mică gelozie și bîrfă despre viață altor oameni sînt deosebit de irelevante în lumea ta.

LEU

De obicei știi de ce fel de partener ai nevoie și eșți gata să pleci în căutarea lui. Pui mare preț pe comunicare așa că oricine îți va dovedi că știe să te asculte îți va cîștigă inima pe loc. Există posibilitatea că un prieten să te avertizeze cu privire la niște vorbe deloc plăcute pe care le-a auzit despre ține. Nu este cazul să le pui la suflet pentru că vin din parte unor persoane care nu te cunosc.

FECIOARĂ

Oportunitățile de a-ți crește veniturile muncind în afară casei tale ți s-ar putea prezența astăzi. S-ar putea să fie mai multe persoane interesate și poți fi tentat să le iei pe toate. Gîndește-te cu atenție la asta înainte de a te angaja. Te simți energic astăzi, dar asta s-ar putea schimbă în zilele viitoare. Ia în considerare situația cinstită și obiectivă înainte de a lua orice decizie fermă. Nu vrei să regreți mai tîrziu.

BALANȚĂ

Proiectele personale sau profesionale la care ai lucrat ar putea avansa puțîn mai încet decît simți tu că ar fi confortabil astăzi. Te poți întreba dacă acest lucru se datorează faptului că nu faci ceva corect. Probabil nu este cazul. Este, fără îndoială doar un decalaj normal, care ar trebui să dispară mîine. Lasă-te dus de val.

SCORPION

Poți să te simți preocupat în special de alții astăzi. Gîndurile tale sînt cu cei mai puțîn norocoși. Poate că ar trebui să iei în calcul echipa cu o organizație pentru a îți ajută comunitatea. Bunăstarea ta spirituală este importantă și pentru ține astăzi și ar trebui să faci ceva pentru a onora această parte a ta. Ar putea fi greu pentru ține să fii concentrat.

SĂGETĂTOR

Cheltuielile din trecut s-ar putea întoarce să te bantuiasca acum în ceea ce privește banii. Ar putea există blocaje în primirea fondurilor pe care le aștepți sau poate apărea o cheltuiala neașteptată, dar necesară. Îți vei folosi tot talentul făcînd o planificare atentă pentru a rezolva această situație, dar ai grijă. Situația se poate transformă într-una pozitivă doar dintr-o clipire a unui ochi și, probabil, așa va fi.

CAPRICORN

Ai energie destulă și intenționezi să o foloseșți. Cere-le prietenilor să ți se alăture în parc sau poți să stabileșți un meci de tenis pentru după-amiază. Bucură-te de ziua în aer liber, dar ai grijă să nu te forțezi prea tare. Dacă îți forțezi mușchii astăzi, ar putea trece cîteva săptămîni înainte de a te vindecă complet. Dacă menții ritmul și faci o mulțime de pauze, atunci te vei bucură de ziua această fără repercusiuni.

VĂRSĂTOR

Poți să te simți nerăbdător astăzi, chiar mai mult decît de obicei. Nervii tăi ar putea fi destul de năprăsnici și există senzația că este posibil să nu fii pe drumul cel bun. Mai mult decît probabil, ceea ce trebuie să faci este pur și simplu să te calmezi și să te relaxezi. Lasă-ți creierul să încetinească și să gîndească clar, fără că distragerea multor persoane să-ți spună ce să faci

PEȘTI

Timpul pentru planificare și calculare s-a încheiat. A sosit momentul pentru a întreprinde acțiuni agresive. Dacă nu ai armură pregătită, va fi mai rău. Vei fi împins pe cîmpul de lupta cu restul trupelor, chiar dacă te afli în lenjerie. Cu cît încerci să amani inevitabilul, cu atît va fi mai dificil. Încasează glonțul și mergi cu viteză maximă înainte, cu orice echipament de protecție ai.

Source: noi.md

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
0 locuitori

Crasnaia Besarabia este un sat din cadrul comunei Colosova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 87 km de Chișinău. Satul Crasnaia Besarabia este în prezent o localitate depopulată. Satul Crasnaia Besarabia a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.