07 april 2022, 10:30 Kaleidoscope views 2746
Ce pericole îi pîndesc pe turiștii moldoveni plecați la mare în Grecia
Photo: md-eksperiment.org
07 april 2022, 10:30 Kaleidoscope views 2746

Ce pericole îi pîndesc pe turiștii moldoveni plecați la mare în Grecia

Moldovenii aflați în vacanță în Grecia postează pe forumuri experiențele lor de acolo pentru a-i ajuta și pe ceilalți turiști cu informații prețioase.

Printre cele mai recente postări pe pagina de Facebook Forum Thassos, este și o întîmplare cu un băiețel care a fost înțepat de un pește dragon, notează moldovenii.md cu referire la bani.md

Nu se specifică dacă era vorba despre un copil din Republica Moldova, însă el a fost dus la spital pentru îngrijiri.

”Deși se întîmplă destul de rar (3 cazuri în 10 ani, conform informațiilor noastre), luna trecută un băiețel a călcat pe un pește dragon (greater weever, trachinus draco).

A avut parte de dureri insuportabile așa că au mers urgent la medic unde a primit tratament. Înțepătura poate să fie letală pentru persoanele cu alergii. Medicamentele au costat aproximativ 25 de euro.

Reamintim faptul că este bine să folosiți papucei speciali pentru plajă pentru a evita înțepăturile de arici sau alte obiecte. De asemenea reamintim faptul că este recomandat să aveți cu voi asigurare medicală”, se arată în postare.

 

Keywords:

calatorie , mare , Grecia , pericol

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
125 locuitori

Buschi este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Buschi alcătuia 125 de oameni în anul 2004. Satul Buschi a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.