11 august 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1153
Horoscop pentru 9 noiembrie 2022
11 august 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1153

Horoscop pentru 9 noiembrie 2022

BERBEC

Spiritul tau plin de viata si imaginatie este in ton cu colectivul. Nevoia unei constiinte lumesti si a unei umanitati in evolutie a devenit mai evidenta pentru tine pe masura ce trece timpul. Aceste probleme apar astazi, dar nu fi surprins daca primesti o verificare a realitatii. Visele tale pot fi nerealiste. Cineva ar putea incerca sa-ti sparga bula, asa ca fii atent. Nu pierde din vedere obiectivele tale.

TAUR

Astazi este o zi minunata pentru a face o plimbare sau o investitie. Norocul si prosperitatea sunt in favoarea ta si ai ocazia sa iei niste decizii financiare foarte profitabile. Intuitia ta este in concordanta cu ceea ce trebuie sa faci. Fa cea mai buna afacere posibila si asigura-ti un viitor corect si sigur.

GEMENI

Probabil ca vei primi o multime de vesti grozave astazi. Succesul in afaceri si dar si pe plan personal vine in calea ta. Un proiect care ai sperat ca va avea un profit s-ar putea materializa in sfarsit. Castigul financiar este iminent. Entuziasmul, increderea in sine si optimismul tau ar trebui sa fie foarte mari, facandu-te mult mai apt sa mergi mai departe.

RAC

Probabil ca doresti sa iti iei o zi libera, poate pentru a te ocupa de un proiect creativ neterminat la care lucrezi de ceva timp. Dar este putin probabil sa ajungi foarte departe, deoarece neintelegerile din cadrul prietenilor iti mentin mintea ocupata si s-ar putea sa te superi. In ciuda tuturor, incearca sa ramai concentrat. Acesta este singurul mod de a realiza ceva.

LEU

Ar putea fi o batalie intre vechi si nou in lumea ta astazi. O perspectiva rezervata si de moda veche are o influenta puternica asupra sentimentului dominant. Acest sentiment este posibil sa te loveasca drept in fata in timp ce te apleci spre abordarea neconventionala si mai revolutionara a vietii. Vezi ce fel de lectii din trecut poti invata construind viitorul.

FECIOARĂ

Esti o persoana de ajutor dar de multe ori in relatiile tale, te confunti cu parintii. Tinzi sa faci o multime de sacrificii pentru tine insuti. Astazi poti invata cum sa spui nu cand simti ca partenerul tau a depasit limitele a ceea ce poti da. Daca faci acest lucru, poti redescoperi ceva esential pe care l-ai pierdut pe parcurs si anume ego-ul tau.

BALANȚĂ

Emotiile tale sunt dinamice si extreme astazi si sunt apte sa controleze fiecare actiune pe care o intreprinzi, indiferent daca iti dai seama sau nu. Fii constient de faptul ca cel mai bine este sa-ti dai seama de asta, astfel incat sa poti controla aceste sentimente volatile in loc sa fii controlat de ele. Asta nu inseamna ca ar trebui sa incerci sa le ignori pretinzand ca nu exista.

SCORPION

In urma unui apel telefonic vei fi tentat sa te concentrezi pe anumite elemente concrete. Emotiile tale pot fi restranse dar vei reusi sa gasesti confortul intr-un cadru frumos. Nu te ingrijora daca oamenii sunt putin mai critici decat de obicei. Ceea ce se intentioneaza sa fie ca un ajutor poate fi destul de jignitor.

SĂGETĂTOR

Esti plin de documente cu privire la afacerile financiare. Facturile trebuie platite si cecurile depuse. Este posibil sa existe si o hartie legala de un anumit fel. Practic, totul arata minunat in ceea ce priveste banii, asa ca acest lucru este cu siguranta binevenit. Cercul tau de cunoscuti se poate largi. In aceasta seara poti primi o invitatie la un eveniment social la care alegi sa nu participi.

CAPRICORN

Se pare ca ai acumulat o multime de tensiune si stres in ultima vreme. Din pacate, nu vei putea conta pe oamenii din jurul tau pentru a te face mai bun. Ceea ce vrea partenerul tau si ceea ce vrei tu poate sa nu coincida. Ar putea fi timpul sa te gandesti la reinnoirea relatiei tale. Ce zici de planificarea unui weekend departe doar pentru voi doi?

VĂRSĂTOR

Incearca sa fii mai rabdator si mai afectuos fata de cei dragi astazi. Un copil, un iubit sau un animal de companie are nevoie de o atentie speciala si de asigurari pe care doar tu le poti oferi. Incearca sa faci din aceasta o prioritate fata de obligatiile profesionale. Aminteste-ti ca cei dragi sunt cele mai importante lucruri din viata ta. Cand ai nevoie de ele, vor fi mereu acolo pentru tine!

PEȘTI

Vei recunoaste si aprecia nevoia de structura si stabilitate intr-o zi ca astazi. Aceasta energie practica poate functiona pentru a elimina o parte din distractia din ecuatie. S-ar putea sa nu-ti dai seama, dar distractia din viata ta poate sa fie obstructionata putin cate putin. Stai aproape de lucrurile care iti ofera o anumita pasiune si scop in viata. Acestea sunt cheile unei vieti sanatoase.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
1263 locuitori

Ursoaia este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1263 de oameni. Satul Ursoaia a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.