11 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1104
Horoscop pentru 11 noiembrie 2022
11 october 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1104

Horoscop pentru 11 noiembrie 2022

BERBEC

Aceasta ar fi o zi ideala pentru a te gandi la interesele tale personale in toate domeniile vietii tale. Cu siguranta ai observat ca in diverse relatii ai tendinta sa nu te gandesti la tine si la ceea ce obtii din asta. Configuratia planetelor de astazi te poate ajuta sa te concentrezi asupra ta si sa te gandesti la ce renunti in schimbul nevoii tale de a fi pe placul altora.

TAUR

Nu fi surprins daca intalnesti oameni care sunt destul de egocenti astazi. In general, s-ar putea sa iti fie greu sa intelegi oamenii care sunt egoisti si nu participa la activitati cu altii. Astazi ai putea incerca sa te uiti la ei de parca ar avea ceva sa te invete – valoarea de a trai un pic mai mult pentru tine si mai putin pentru altii.

GEMENI

Ziua de astazi ar putea fi destul de constrangatoare in ciuda marilor tale aspiratii, si va fi marcata de nevoia de a avea grija de micile probleme care apar in viata de zi cu zi. Cu alte cuvinte, doar ceea ce iubesti. Acestea fiind spuse, a fi mai cu picioarele pe Pamant sau in contact cu realitatile lumii nu poate face nimic altceva decat bine pentru tine.

RAC

Chiar daca in general este adevarat ca esti o persoana puternica, sunt momente cand este important sa ai grija de tine. Aceasta ar fi o zi ideala pentru a fi mai constient de acest fapt. Nu este ca vei avea probleme de sanatate. Mai degraba, planetele sunt pozitionate in mijlocul unei activitati abundente, ceea ce sugereaza ca ar fi intelept sa ai grija de corpul tau – cel mai mare atu al tau.

LEU

Ziua de astazi poate fi putin dificila pentru tine. E ca si cum realitatea asteapta sa te trezeasca. Nimic despre tine nu este realist. Daca te comporti inca putin copilaresc sau iresponsabil, astazi poate fi destul de greu cu tine. Nu e nimic grav, asa ca nu-ti face griji. Totusi, daca simti ca esti cu spatele la perete, nu reactiona. Incearca sa accepti cu calm ceea ce ti se intampla.

FECIOARĂ

Iata o zi care va fi destul de calma pentru tine. Pacea a inlocuit toata cautarea ta sufleteasca si te simti in contact cu rutina zilnica a vietii, inclusiv cu aspecte pe care nu le iei mereu in considerare, cum ar fi vremea, expresiile oamenilor sau micile coincidente. Se pare ca plutesti pe un nor. Astazi vei avea multa incredere!

BALANȚĂ

Este timpul sa te aduni pentru ca ai tendinta sa fii peste tot. Trebuie sa-ti canalizezi energiile in ceva la care iti pasa cu adevarat. Imagineaza-ti cat de mandru ai fi daca ai putea realiza asta. Nu renunta si nu schimba directiile pe drum. Ramai concentrat!

SCORPION

Astazi ar trebui sa te gandesti la dependenta ta excesiva de bani si bunuri materiale. Nu crezi ca petreci prea mult din timpul tau pretios gandindu-te la bani si unde o sa-i gasesti? Esti atent cu banii tai? Respecti sau chiar ai un buget? Acestea sunt intrebari importante si aceasta este o zi buna pentru a gasi raspunsurile.

SĂGETĂTOR

Ultimele saptamani au fost putin prea serioase pentru gusturile tale, dar asta e bine pentru tine din cand in cand. Este posibil sa ai tendinta sa te joci, ceea ce uneori te impiedica sa iti duci la bun sfarsit munca. Foloseste ziua de astazi pentru a incerca sa iti organizezi viata de zi cu zi, astfel incat sa ai timp sa te ocupi de responsabilitati si sa te distrezi putin.

CAPRICORN

Esti o persoana care trebuie sa aiba mult timp pentru sine. Deseori visezi ca te ghemuiesti in pat cu o carte buna sau ca mergi la o plimbare cu bicicleta. Acesta este doar ritmul tau natural. Nu incerca sa il ignori, pentru ca acest lucru ar putea insemna doar probleme pentru tine. Cedeaza din cand in cand. Daca nu, macar foloseste ziua de azi pentru a te gandi cum ai putea.

VĂRSĂTOR

Aceasta va fi o zi grozava pentru tine. Tot ceea ce atingi va parea sa se transforme in aur. Evenimentele zilei vor fi de partea ta si iti va face placere sa fii calm si eficient. Dar ceea ce s-ar putea sa nu realizezi este ca acest lucru s-ar putea intampla in fiecare zi. Fa-ti timp sa vezi ce se intampla azi pentru ca maine sa se intample din nou!

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa te simti putin mai sigur pe tine decat de obicei. Poti fi destul de timid si rezervat. Ar trebui sa incerci sa-i faci pe oameni un pic mai constienti de tine, sa te ia in serios. Este timpul ca oamenii sa te respecte mai mult, mai ales cei din jurul tau. Incearca sa te gandesti la tine inainte sa te gandesti la alti oameni. O meriti!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
129 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Pompa, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 129 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în anul 1914.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.