24 november 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1361
Horoscopul pentru 25 noiembrie 2022
24 november 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1361

Horoscopul pentru 25 noiembrie 2022

BERBEC

Prezenta la un fel de eveniment de grup ar putea parea deosebit de atragatoare astazi. Totusi, grijile legate de familia ta ti-ar putea distrage atentia, astfel incat sa nu te distrezi asa cum ar trebui. De asemenea, s-ar putea sa gasesti o parte din conversatii plictisitoare. In ciuda lipsei tale de entuziasm, ar putea fi o idee buna sa iesi oricum.

TAUR

Astazi, probabil ca iti vei gasi treburile si sarcinile extrem de plictisitoare. Te-ai putea trezi uitandu-te la ceas, simtind ca a trecut o ora si apoi realizand ca au trecut doar zece minute. Daca iti poti amana sarcinile pana maine, fa-o. Nimic nu este atat de urgent incat sa necesite atentia ta nedivizata toata ziua. Rasfata-te cu o dupa-amiaza distractiva.

GEMENI

S-ar putea sa fii distras de visul unei calatorii pe care planuiesti sa o faci. Un prieten ar putea suna si vrea sa discute despre asta, ceea ce nu ajuta. Viziunile unor locuri indepartate si distractiile incitante iti pot dansa in cap, iar sarcinile de rutina par incredibil de plictisitoare si nedemne de atentie. Cel mai bine este sa le faci, daca poti.

RAC

S-ar putea sa nu fi primit vesti de la un prieten apropiat de mult timp si sa-ti faci griji. Poate ca aceasta persoana nu a fost bine ultima data cand ati vorbit. Daca poti, ar putea fi o idee buna sa suni. Vise ciudate si tulburatoare ti-ar putea afecta somnul in seara asta, dar nu te agita prea mult. Nu sunt profetice in niciun fel. Simbolurile nu reprezinta, probabil, nimic altceva decat oboseala eliberata prin somn.

LEU

Un vizitator mai in varsta ar putea veni astazi la usa ta. Probabil ca nu vei fi prea incantat de asta, dar vei putea oricum sa joci rolul gazdei bune. Romantismul si sociabilitatea pot fi putin limitate de obligatiile fata de familie, in special fata de parinti, dar nu le lasa sa te doboare. S-ar putea sa fii blocat acasa in seara asta, dar te vei putea elibera mai tarziu.

FECIOARĂ

Sarcinile banale, inclusiv comisioanele si raspunsul la corespondenta, te-ar putea plictisi toata ziua. Este posibil sa fii nelinistit si puternic tentat sa arunci totul si sa mergi undeva sa te distrezi. Uita-te bine la ceea ce faci si incearca sa judeci in mod obiectiv cat de important este sa faci asta acum. Daca nu este atat de important, atunci lasa-o deoparte. Probabil ca trebuie sa te relaxezi!

BALANȚĂ

Problemele financiare pot interfera cu exprimarea ta astazi. Poate ca ai nevoie de putin mai multi bani inainte de a continua cu un proiect care inseamna mult pentru tine. De obicei, nu esti unul care lasa acest tip de consideratie sa te opreasca, totusi. Doar un pic de gandire si planificare ar putea face ceea ce doresti sa faci mai fezabil decat pare a fi.

SCORPION

O persoana carismatica s-ar putea sa te contacteze astazi si sa doreasca ajutorul tau cu ceva. Problemele emotionale legate de familie te pot face sa te simti mohorat. Partea ta creativa ar putea fi nevoita sa ramana la pamant in timp ce te ocupi de problemele banale. Practic, te simti destul de optimist cu privire la viata si viitorul tau. Nu ti-e frica niciodata de munca grea si esti perseverent. Mergi dupa ceea ce vrei!

SĂGETĂTOR

Grijile legate de rude sau prieteni te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Poate ca nu esti sigur de ce este in neregula si asa ca te simti neajutorat. Oricare ar fi grijile vagi pe care le-ai putea avea, nu incerca sa afli adevarul fara sa cunosti faptele. Aceasta nu este o zi buna pentru a face comisioane. Intarzierile si obstacolele pot cauza multa frustrare si pierdere de timp.

CAPRICORN

Functiile in grupuri mici si evenimentele sociale s-ar putea sa nu se dovedeasca la fel de satisfacatoare ca de obicei astazi. S-ar putea sa nu ai chef sau presat sa te amesteci cand ai prefera sa stai pe canapea. Indiferent de conversatiile in care intri, vor parea banale si plictisitoare. Aceasta este o zi buna sa stai pe loc si sa asculti. S-ar putea sa inveti de la oamenii din jurul tau fara a fi nevoie sa spui vreun cuvant.

VĂRSĂTOR

Mandria s-ar putea sa iti stea in cale astazi. Poate ti se va cere sa faci o sarcina pe care o consideri nedemna de tine. Ridicati-va peste ceea ce iti pare a fi o insulta si fa un efort deosebit pentru a face tot ce poti, dezamorsand situatia inainte ca aceasta sa scape de sub control. In seara asta, bucura-te de un film bun sau asculta muzica.

PEȘTI

Imaginatia ta poate evoca povesti sau imagini pe care vrei sa le comemorezi prin scris sau pictura, dar lipsa de incredere in sine te poate descuraja. Cu toate acestea, probabil ca este o idee buna sa o faci oricum. Aceste idei vin din adancul tau. Dandu-le forma ar putea reprezenta o eliberare de vechile traume. Tine-ti munca ascunsa intr-un sertar daca nu-ti place.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.