19 june 2020, 17:00 Kaleidoscope views 23458
19 june 2020, 17:00 Kaleidoscope views 23458

Cum sînt femeile în funcție de grupa sanguină


Foto: perfecte.md

Masahiko Nomi a dovedit științific, încă din anul 1940, că fiecare grupă are caracteristici care inflențează comportamentul. Grupa sanguină este foarte importantă atît în viața amoroasă cît și în compatibilitatea de cuplu.

Grupa A. Femeile cu grupa A au imaginație amoroasă debordantă, adoră poveștile de dragoste, aventurile, pasiunea, neincrezătoare, timide, pudice, le e teamă să se îndrăgostească, dar sînt soții bune și au multă dragoste de dăruit. 

Grupa B. Cele care sînt în această grupă sînt dinamice, extravagante, optimiste și inventive, le place viața de familie dar nu le plac regulile, restricțiile și sînt genul de persoane care trăiesc clipa și zburdă din floare în floare pînă se hotărăsc să aibă o relație stabilă.

 Grupa AB. Femeile cu grupa AB sînt pline de imaginație, romantice, fascinează bărbații, dar sînt dificil de cucerit, cînd au o relație sînt fidele și devotate, sînt soții bune.

Grupa 0. Extrovertite, pline de farmec, convingătoare, posesive și geloase, fidele în cuplu, adepte ale vieții de familie. Uneori prea ambițioase. Femeile cu grupa sanguină 0 sînt dinamice și lipsite de complexe sau inhibiții, sînt pasionale și acordă importanță sexualității.

 

Sursa: perfecte.md

Keywords:

femei , caracter

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
129 locuitori

Șicovăț este un sat din cadrul comunei Morenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 129 de oameni. Satul Șicovăț a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.