02 june 2015, 09:46 Sport views 9624
Gimnasta Nicoleta Dulghieru va evolua la Grand Prix – 2015
02 june 2015, 09:46 Sport views 9624

Gimnasta Nicoleta Dulghieru va evolua la Grand Prix – 2015

Nicoleta Dulgheru, multiplă campioană naţională la gimnastică ritmică, se pregăteşte să evolueze într-o altă categorie de vârstă, cea de senioare. Pentru competiţia Grand Prix -2015 ea pregăteşte un program nou, cu alt stil de muzică şi exerciţii.

Nicoleta Dulgheru vrea să transforme atingerea majoratului într-o adevărată sărbătoare de suflet. Cei de acasă şi antrenorii au simţit că gimnasta s-a maturizat şi îi respectă programul ales, stilul şi melodiile. Muzica şi gimnastica îi generează energie nouă, spune Nicoleta.

La cei 16 ani încă neîmpliniţi Nicoleta Dulgheru este de cinci ori campioană naţională, este medaliată cu aur şi argint la prestigioase competiţii internaţionale. Ea a ocupat locul VII la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Nanjing şi tot în acest an va evolua pentru prima dată la categoria senioare a Campionatului European de la Berlin.

Source: trm.md

Keywords:

moldovenii , gimnastica , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
3238 locuitori

Bădiceni este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grigorăuca și Bădiceni. Localitatea este situată la distanța de 20 km de oraşul Soroca şi la 182 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3238 de oameni. Satul Bădiceni a fost menționat documentar în anul 1599.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.