07 december 2016, 09:45 Sport views 4987
Alexandra Perper a cîștigat titlul la turneul de tenis de la Iași
07 december 2016, 09:45 Sport views 4987

Alexandra Perper a cîștigat titlul la turneul de tenis de la Iași

O nouă performanță pentru jucătoarea de tenis Alexandra Perper. Moldoveanca a cîștigat turneul ITF de la Iași și a urcat alte două locuri în clasamentul mondial.

Cea mai bună jucătoare de tenis a momentului în Moldova, Alexandra Perper, locul 491 în Clasamentul WTA, a cîștigat titlul ITF la turneul internațional Trofeul Municipiului Iași.

Pe arenele CFR, Perper s-a impus în fața reprezentantei Italiei, Giorgia Marchetti, în vîrstă de 21 de ani, locul 1170 în ierarhia mondială, scor 6-3, 6-0, în mai puțin de o oră de joc.

După finala cîștigată, Alexandra Perper a declarat pentru bzi.ro: "Am jucat la acest turneu primind un wild-card în calificări, am avansat apoi pe tabloul principal și am cîștigat turneul. A fost o săptămîna fantastică pentru mine. Dacă nu voi ajunge în primele 200 de jucătoare din lume în perioada următoare, voi veni cu mare plăcere și în 2017 la Iași, pentru a-mi apăra titlul cîștigat!".

A doua jucătoare ca valoare din Republica Moldova este Anastasia Vdovenco, care a urcat în clasamentul WTA pînă pe locul 497.

Veste bună și la băieți, unde Radu Albot a revenit în TOP 100 mondial, fiind acum pe locul 92.

Sursa: noi.md

Keywords:

tenis , turneu , Iaşi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
2098 locuitori

Cenac este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Cenac este unicul sat din cadrul comunei cu același nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cimișlia și la 84 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2098 de oameni. Satul Cenac a fost menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.