09 november 2017, 12:55 Sport views 4637
Luptătorul moldovean a cucerit bronzul la mondialul de cadeți
09 november 2017, 12:55 Sport views 4637

Luptătorul moldovean a cucerit bronzul la mondialul de cadeți

Luptătorul de stil liber Piotr Caraseni a devenit singurul moldovean care a urcat pe podium la Campionatul Mondial de cadeți, care s-a desfășurat la Atena.

Discipolul antrenorului Ilia Esir a ajuns în semifinalele categoriei de greutate 76 kg, după ce i-a învins pe bulgarul Bobi Nikov și azerul Islam Aliev. În penultimul act, Caraseni i-a cedat rusului Arsamag Khostikoev, dar în meciul pentru medalia de bronz nu a avut probleme cu kîrghizul Erlan Bektenaliev, scor 11-0.

La 100 kg, Radu Lefter a ocupat locul 5, după ce i-a cedat turkmenului Zyyamuhammet Sarapov. El a ajuns în recalificări, după ce a fost învins în optimi de viitorul campion mondial, americanul Daniel Gregory Clifton.

Source: olympic.md

Keywords:

lupta , sport , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1501 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Sîngereii Noi, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.57 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.11 km. Mărinești este situat la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1501 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1930.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.