16 january 2019, 15:20 Sport views 11547
Întîmpină Rubiconiștii în raionul tău
16 january 2019, 15:20 Sport views 11547

Întîmpină Rubiconiștii în raionul tău

Pe 1 februarie, în Moldova va fi dat startul etapei finale a ultramaratonului Rubicon, care se desfășoară deja al treilea an. În anul 2019, traseul Rubicon, cu o distanță de 540,3 km, va trece prin raioanele de vest ale țării – din raionul Briceni pînă la Cahul.

Cursa va dura 58 ore și 31 minute. În decurs de cîteva zile, sportivii profesioniști și cei amatori vor depăși cursa etapă cu etapă, traversînd raioanele Republicii Moldova, până vor ajunge la linia de finiș.

Îi invităm pe locuitorii din toate raioanele să vină și să-i susțină pe Îi invităm pe locuitorii din toate raioanele să vină și să-i susțină peparticipanții la cea mai extremă și lungă cursă a anului. Veniți împreună cu familia și prietenii ca să-i întâmpinați pe curajoșii ultramaratoniști care vor trece prin localitatea voastră. Cei interesați pot nu numai să-i încurajeze pe alergători, ci și să-i ajute să-și depășească etapa Rubicon cu mâncare și băuturi calde și multă dragoste.

Pentru a vă familiariza cu traseul și durata etapelor, accesați site-ul oficial al evenimentului.

Scopul principal al acestei ștafete extreme este popularizarea sportului amator și a stilului de viață sănătos, dar și implicarea raioanelor în viața sportivă a republicii.

Source: rubicon.run  

Keywords:

sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1099 locuitori

Prodăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodănești și Căprești. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Florești și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1099 de oameni. Satul Prodănești a fost menționat documentar în anul 1795.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.