02 may 2019, 10:25 Sport views 9911
În Capitală, a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul European de Box (Foto)
02 may 2019, 10:25 Sport views 9911

În Capitală, a avut loc turneul de calificare pentru Campionatul European de Box (Foto)

La Chișinău, în perioada 2-3 februarie, s-a desfăşurat turneul de calificare pentru Campionatul European printre boxerii cu vîrsta de 19-22 ani, care va avea loc între 7 şi 18 martie, în orașul Vladikavkaz (Rusia).

Federaţia de Box din Moldova a selectat pentru participare la turneu douăzeci și patru de tineri boxeri din Chișinău, Tiraspol, Bender, Hîncești, Bălți, Cahul și Grimăncăuți. Cîștigători și candidați pentru participarea la Campionatul European în categoriile de greutate au devenit: 56 kg - Vakula Victor (Tiraspol), 60 kg și 69 kg – frații Dorin și Nicolae Bucşa din Hînceşti, 64 kg și 75 kg - chișinăuienii Alexandru Paraschiv și Andrei Vreme, 81 kg și 91 kg – Dmitrie Coşciug Andrei Zaplitnîi din Grimăncăuţi.

Componenţa finală a echipei naționale a țării va fi alcătuită după cantonamente de pregătire și în baza rezultatelor participării boxerilor la „Turneul Internațional dedicat memoriei antrenorului emerit al Republicii Moldova Pavel Luşcevschi", care va avea loc la 21-23 februarie, la Grimăncăuți, cu participarea sportivilor invitați din Italia, România, Belarus, Ucraina și Moldova. Liderii echipei naționale sînt maeştrii ai sportului de clasă internaţională, Dorin Bucşa și Alexandru Paraschiv.

Source: boxing.md

Keywords:

box , turneu , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.