19 february 2019, 16:37 Sport views 11994
Cum poți ajunge la meciurile din cadrul EURO 2020
19 february 2019, 16:37 Sport views 11994

Cum poți ajunge la meciurile din cadrul EURO 2020

Federaţia Moldovenească de Fotbal a anunțat informații despre vînzarea biletelor și acces pe stadion.

Primul meci al selecționatei Moldovei din preliminariile EURO 2020 va avea loc pe 22 martie împotriva campioanei mondiale, Franța.

Astfel, din 25 februarie FMF va lansa vînzarea ABONAMENTELOR pentru toate meciurile echipei naționale din aceste preliminarii care se vor disputa într-un singur an.

Procurarea abonamentelor va fi posibilă doar online pe site-ul tickets.fmf.md și a partenerilor FMF (lista partenerilor va fi disponibilă pe paginile rețelelor de socializare).

Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi: #Categoria A – 400 lei #Categoria B – 800 lei

Ținînd cont de numărul limitat de locuri disponibile, dar și un interes sporit pentru acest meci, în vînzare vor fi puse doar 6000 de abonamente. Restul locurilor sînt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi. Vînzarea abonamentelor va avea loc pînă la 10 martie. În cazul în care vor rămîne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vîndute sub forma biletelor ordinare pentru meciul Moldova – Franța, în perioada 12 – 20 martie. Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat.

Cantitatea maximă de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

Orice cetățean (copil sau matur) are cod personal care este indicat în documentul de identificare, originalul cărora va trebui prezentat împreună cu biletul procurat în zonele de acces. Imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație. Această măsură este necesară pentru a evita speculațiile cu bilete.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, FMF împreună cu Primăria mun. Chișinăuși organele de ordine publică pregătesc un plan de activități pentru ziua meciului. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, cît și după meci.

Porțiunea de drum a bd. Dacia, de la str. Burebista pînă la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport – Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri.

Transportul public va fi redirecționat pe str. Burebista cu 2 ore înainte de meci, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Source: diez.md

Keywords:

meci , fotbal , Euro-2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1769
Populația:
12300 locuitori

Slobozia este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 12 km de municipiul Tiraspol și la 88 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 12 300 locuitori. Orașul Slobozia a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.