26 february 2019, 17:20 Sport views 15670
Boxerii profesioniști din Moldova sînt gata pentru luptele de debut, de la Harkov (Foto)
26 february 2019, 17:20 Sport views 15670

Boxerii profesioniști din Moldova sînt gata pentru luptele de debut, de la Harkov (Foto)

Boxerii profesioniști din Moldova, Maxim Railean și Igor Moşneguţa, au trecut cu succes procedura de cîntărire, astăzi, împreună cu rivalii lor din Harkov (Ucraina), unde vor debuta, mîine, în boxul profesionist.

Maxim Railean va evolua la categoria semimijlocie (Welterweight), iar Igor Moşneguţa va disputa în cea de-a doua categorie semiuşoară (super featherweight). Rivalii lor vor fi boxerii ucraineni, Denis Stadnik și Serghei Makarenko.

Maxim Railean și Igor Moşneguţa au fost primii sportivi din țara noastră care au primit licențe de boxeri profesioniști din partea Federației de Box din Moldova și vor debuta în boxul profesionist pe 27 februarie la Harkov (Ucraina).

După obținerea licențelor de boxer profesionist, cei doi au semnat un contract cu compania promoțională IBC Promotions, care a primit, anterior, în țara noastră prima licență de promotor din partea Federației de Box din Moldova.

Source: ibcboxing.md

Keywords:

box , lupta , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
3693 locuitori

Mileştii Mici este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Mici și Piatra Albă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3693 de oameni. Satul Mileştii Mici a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.