04 april 2019, 12:25 Sport views 12350
Un moldovean a devenit campionul Spaniei la canotaj (Foto)
04 april 2019, 12:25 Sport views 12350

Un moldovean a devenit campionul Spaniei la canotaj (Foto)

Un tînăr sportiv, originar din Republica Moldova, a obținut titlul de campion național al Spaniei la canotaj, urmînd să reprezinte țara la turneul european.

Djamili Roman a devenit primul din această țară la canotaj, după ce a trecut linia de finiș a campionatului Spaniei înaintea adversarilor săi. Moldoveanul a luptat alături de coechipieri lui împotriva altor reprezentanți a diferitor regiuni din țară, pe care i-a întrecut cu mult, obținînd medalia de aur.

Atunci cînd a finisat cursa sportivul nici măcar nu realizase că a ajuns primul și că tocmai devenise campionul Spaniei. Datorită punctajului acumulat, tînărul a urcat și în clasamentul european printre tineri.

Titlul i-a fost înmînat de președintele Federației Andaluze de Canotaj, D. Pedro Pablo Barrios, care a și menționat că demult nu a remarcat un tînăr atît de talentat și dedicat acestui sport, urîndu-i mult succes și la Campionatul European.

Source: zugo.md

Keywords:

Spania , canotaj

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2171 locuitori

Grozeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Grozeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Nisporeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2171 de oameni. Satul Grozești a fost menționat documentar în anul 1479.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.