22 april 2019, 17:10 Sport views 12191
Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)
22 april 2019, 17:10 Sport views 12191

Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)

Între 16 și 20 aprilie, la Herson (Ucraina) s-a desfășurat tradiționalul Turneu Internațional de box "În memoria lui Nicolai Magner", cu participarea pugiliștilor din 10 țări.

Pe treapta superioară a piedestalului de onoare s-a ridicat medaliatul cu aur Dorin Bucșa din Hîncești, care a evoluat în categoria de greutate 60 kg. În calea-i spre final, el i-a învins pe ucrainenii Alexandr Solomennicov, Miroslav Concear și Alexandr Jelezneac. Bronzul în această categorie de greutate i-a revenit tiraspoleanului Victor Vacula, care în semifinală a cedat în fața adversarului lui Dorin din lupta finală. Și tiraspoleanul Andrei Kiriacov, care a evoluat în categoria de greutate 81 kg., prin decizia arbitrilor 2-3, a obținut medalia de bronz, în semifinală cedînd în luptă egală în fața stăpînului ringului Maxim Kots.

Chișinăuienii Alexandru Paraschiv (64kg) a pierdut în fața ucraineanului Janis Curilenco, iar Andrei Vreme (75kg) nu l-a putut bate pe australianul Luke Ghersbek. Boxerii din Hîncești Nicolae Bucșa (69kg) și Liviu Munteanu (91kg) au cedat ucrainenilor Mgher Oganean și, respectiv, Nikita Nesterenco. Bălțeanul Nicolae Bunescu (52kg) a pierdut în fașa algerianului Mohamed Flissi.

 

Source: boxing.md

Keywords:

Dorin Bucșa , sport , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.