27 april 2019, 10:30 Sport views 14053
O jucătoare de tenis din Moldova a cucerit două titluri
27 april 2019, 10:30 Sport views 14053

O jucătoare de tenis din Moldova a cucerit două titluri

Jucătoarea de tenis din Moldova Aliya Abbas a cucerit două titluri în luna aprilie.

Tînăra sportivă a cucerit un titlu la simplu, unul la dublu în Asia și a obținut rezultate bune la alte două turnee din circuitul Federației Europene de Tenis.

În perioada 6 – 12 aprilie, Aliya a devenit cîștigătoarea turneului de categoria I din Doha, Qatar – 1st Qatar Asian Junior 14&U. Tot la acest turneu, sportiva noastră a cucerit titlul în proba de dublu în pereche cu Lika Bolkvadze din Georgia.

Între 15 și 20 aprilie, Aliya a participat la turneul Tennis Europe de categoria a III-a din Nicosia, Cipru, unde a ajuns în sferturi de finală la simplu. În proba de dublu a aceluiași turneul, reprezentanta noastră la fel a atins sferturile de finală în pereche cu Daria Maria Ilie din România.

Un alt turneu european la care participase în aceste zile Aliya Abbas este turneul Tennis Europe de categoria a II-a din Larnaca, Cipru. Sportiva noastră va lupta astăzi pentru titlul de campioană în proba de dublu.

Source: diez.md

Keywords:

tenis , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1402
Populația:
2102 locuitori

Raşcov este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iantarnoe, Slobozia-Raşcov și Raşcov. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Camenca și la 136 km de Chișinău. Populaţia satului Raşcov alcătuia 2102 oameni în anul 2011. Satul Rașcov a fost menționat documentar în anul 1402.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.