28 may 2019, 10:05 Sport views 11612
Boxerii moldoveni, calificaţi pentru semifinala Campionatului European
28 may 2019, 10:05 Sport views 11612

Boxerii moldoveni, calificaţi pentru semifinala Campionatului European

Seara trecută, doi boxeri moldoveni au ajuns în semifinalele Campionatului European, asigurîndu-şi cel puţin medaliile de bronz. În semifinale, cei doi se vor întîlni cu boxeri ucraineni.

Mihail Ţăranu, care evoluează în categoria de greutate de 48 kg, a cîștigat în faţa armeanului Gagik Ghazaryan, iar Vasile Guzun (57 kg) a repurtat victorie asupra turcului Balioglu Malih Ildirim.

Alți boxeri de-ai noştri nu au reuşit să-și învingă adversarii în sferturile de finală și au încheiat competiţia pe locul cinci. Serghei Aralkin (63 kg) a pierdut în faţa lui Danilo Tsitko, un bielorus, Iurie Grigoruţa (70 kg) a fost învins de bulgarul Holov William Rosenov, iar Nicolae Burdiuja (80kg) a fost învins de cehul Michal Lanik.

Astăzi, pentru calificare în semifinală, vor lupta Ianuş Caravan (54kg), Stefan Wozniakowski (60kg), Maxim Ivaşcenco (66kg) şi Roman Tozlovan (75kg).

Source: boxing.md

Keywords:

box , Campionat , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3016 locuitori

Cotova este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotova și Măcăreuca. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Drochia și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3016 oameni. Satul Cotova a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.