15 september 2019, 10:15 Sport views 4481
Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)
15 september 2019, 10:15 Sport views 4481

Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (Video)

În cea de-a doua rundă a campionatului mondial de box de la Ekaterimburg, discipolul antrenorului din Chișinău, Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv s-a întîlnit față în față cu boxerul rus Ilya Popov.

Sportivul moldovean a avut o prestație foarte bună în cadrul luptei. Acesta în mod evident, a cîștigat prima rundă, trimițînt rivalul său în knockdown. Cu toate acestea arbitrul nu a luat în calcul acest lucru, iar în cea de-a doua și a treia rundă s-a bătul egal cu boxerul rus.

Potrivit părerior mai multor experți, oferite pentru portalul nostru de știri, lupta a fost cîștigată de Alexandru paraschiv. Printr-o ciudată coincidență, toți arbitrii au conferit victoria gazdei campionatului și anume boxerului rus. Oferim vizitatorilor portalului nostru să urmărească această luptă și să tragă singuri concluziile...

Source: boxing.md

Keywords:

box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.