24 december 2019, 11:10 Sport views 3398
Duminică a avut loc Campionatul Moldovei la Lupta Națională
24 december 2019, 11:10 Sport views 3398

Duminică a avut loc Campionatul Moldovei la Lupta Națională "Voievod" (Foto, Video)

Probă de foc pentru cei mai buni tineri luptători din toate raioanele R.Moldova. Sportivii și-au demonstrat duminică abilitățile pe ringul de luptă, la Campionatul Moldovei la Lupta Națională "Voievod", notează Noi.md.

În mod tradițional, competiția se desfășoară la sfîrșit de an, după 12 luni de antrenamente și muncă asiduă.

„Acest campionat ne dă posibilitatea să evaluăm rezervele care le avem din selecționatele raionale. Acest an a fost unul interesant, cu roadă de la competițiile internaționale - campionatele europene și mondiale. Datorită acestui campionat evidențiem tinerii sportivi care sînt buni și care anul viitor vor forma selecționata națională. Vedem tinere talente noi, care participă pentru prima dată și au rezultate formidabile. Credem că anul viitor vom avea și mai multe medalii peste hotare", a menționat președintele Federației de Luptă Națională Voievod, Nicolae Pascaru.

Despre obiectivele luptătorilor pentru anul viitor a relatat vicepreședintele Federației , Oleg Sclifos, care a adresat și un mesaj de felicitare tuturor sportivilor.

„Anul 2020 va fi unul încărcat cu evenimente. Pînă acum ne-am axat pe sportul de amatori, pe sportul de masă. Încercăm cu selecționata lotului național să trecem pe arena profesionistă și am făcut pași importanți în acest an. Cred că vom continua în 2020. Vom continua cu turneurile republicane. Vom avea și proiecte noi".

„Felicit toată lumea sportivă, pe cei care practică sportul. Le doresc multă sănătate, răbdare cu copiii, perseverență și antrenorilor noi succese", a relatat Sclifos.

Source: noi.md

Keywords:

Voievod , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1113 locuitori

Horodca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horodca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Ialoveni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1113 oameni. Satul Horodca a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.