02 october 2020, 16:00 Sport views 4707
Un pugilist moldovean a cîștigat lupta împotriva unui irlandez (Video)
02 october 2020, 16:00 Sport views 4707

Un pugilist moldovean a cîștigat lupta împotriva unui irlandez (Video)

La 8 februarie, în Irlanda, a avut loc un meci de box, la care a participat sportivul moldovean Igor Moșneaguța.

Boxerul din Moldova l-a învins cu încredere pe adversarul său din Irlanda, David Wogan.

Igor Moșneaguța este unul dintre primii sportivi moldoveni care a primit licența de boxer profesionist din partea Federației de Box din Republica Moldova. După obținerea acestei licențe, Igor Moșneaguța a semnat un contract cu compania de promovare IBC Promotions, care este prima organizație din țară care deține licență de promotor, emisă de Federația de Box din Moldova.

Reamintim că, în aprilie 2019, Igor Moșneaguța a participat la marele eveniment sportiv PROFESSIONAL BOXING SHOW, care s-a desfășurat la Chișinău. Atunci sportivul moldovean a obținut o victorie sigură în lupta împotriva boxerului lituanian Buslis Carolis.

Source: boxing.md

Keywords:

box , sport , Irlanda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.