23 november 2020, 11:00 Sport views 3010
Daria Cosorez - campioana Europei
23 november 2020, 11:00 Sport views 3010

Daria Cosorez - campioana Europei

La Campionatul European de box printre tineret din Muntenegru, într-o luptă aprigă, prin decizia unanimă a judecătorilor de 5-0 Daria a cîștigat în fața Tatianei Bogdanov din Rusia, cucerind medalia de aur la categoria supergrea +81 kg și dreptul de a urca pe primul loc pe piedestal, ascultînd imnul Republicii Moldova.

Mihail Țaranu, în categoria 49 kg, prin decizia separată a judecătorilor a cedat în fața pugilistului rus Robert Badalean, a ocupat locul doi și a primit medalia de argint, relatează boxing.md.

Medalii de bronz la Campionatului European pentru țara noastră au cucerit: Daniel Slepoi (52kg), Vladislav Gudzi (69kg) și Cristina Chiper (60kg).

Source: boxing.md

Keywords:

box , Campionat , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.