02 august 2021, 19:00 Sport views 3188
Începe campania „FMF contra meciurilor trucate”
02 august 2021, 19:00 Sport views 3188

Începe campania „FMF contra meciurilor trucate”

După ce anul trecut, FMF a creat Departamentul Integritate, care a reușit cu susținerea organelor abilitate mai multe acțiuni de combatere a pariurilor ilegale, astăzi pornește Campania „FMF contra meciurilor trucate”.

Astfel, pe parcursul anului 2021, Federația de fotbal (FMF), cu susținerea Ministerului Educației (MECC) și a Federației Internaționale (FIFA) va realiza o amplă campanie contra meciurilor trucate. O campanie de informare și de combatere a fenomenului ”blaturilor” în fotbalul moldovenesc, care are menirea de a face fotbalul nostru mai curat și mai puternic.

„Știm cu toții că fotbalul este cel mai iubit și mai practicat joc din lume, iar misiunea noastră este să protejăm acest sport de orice amenințare.

Doar împreună, toată comunitatea fotbalistică putem stopa aranjarea meciurilor prin informare, conștientizare, condamnare a meciurilor trucate. Prin implementarea politicilor și practicilor antimatch-fixing stabilite de FIFA și UEFA.

În acest sens, solicităm suportul tuturor pentru amplasarea si distribuirea materialelor informaționale referitor la match-fixing (manipularea meciului), acceptarea instruirilor (de către cei vizați) ce vor fi efectuate de agenții de integritate FMF pe parcursul Campaniei, respectarea unui joc curat”, se arată în comunicatul presă al FMF.

Source: noi.md

Keywords:

fotbal , sport , meci

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
905 locuitori

Brăila este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.23 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 1.97 km. Localitatea se află la distanța de 15 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 905 oameni. Satul Brăila a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.