20 may 2021, 16:30 Sport views 3169
Cum se desfășoară Campionatul RM de box printre juniori de la Orhei
20 may 2021, 16:30 Sport views 3169

Cum se desfășoară Campionatul RM de box printre juniori de la Orhei

La Orhei a început campionatul Moldovei de box printre juniorii de 15-16 ani și ne bucură cu lupte interesante. Luptele finale vor avea loc pe 22 mai, la ora 11.

După cum a declarat pentru NOI.md delegatul AIBA și al Federației de Box din Moldova, judecătorul de categorie internațională, Anatolii Caigorodov, Federația de Box a R. Moldova consideră acest Campionat drept unul de calificare pentru a-i identifica pe cei mai puternici boxeri, a căror echipă va reprezenta echipa națională a Moldovei la Campionatul European din luna iulie a acestui an, la Tbilisi.

"Prima zi a arătat că ne așteaptă lupte interesante, și juriul, noi cu toții facem tot posibilul pentru ca, campionatul să se desfășoare la un înalt nivel organizatoric și judiciar", a subliniat Anatolii Caigorodov.

La Campionatul de box al Moldovei pentru juniorii de 15-16 ani participă aproximativ 140 de boxeri din întreaga republică. Turneul se desfășoară la Orhei în perioada 19-22 mai pe ringul deschis al școlii sportive.

Source: noi.md

Keywords:

sport , box , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.