23 june 2021, 16:00 Sport views 2771
Boxerii moldoveni au cucerit două medalii de bronz
23 june 2021, 16:00 Sport views 2771

Boxerii moldoveni au cucerit două medalii de bronz

Boxerii din Moldova au cîștigat două medalii de bronz la Campionatul European de box U22, desfășurat în orașul italian Roseto degli Ambruzzi, la care participă aproximativ 300 de băieți și fete din 41 de țări.

Andrei Chiriacov, care a concurat la categoria 81 kg, după victoriile dificile împotriva lui Pireva Besort din Kosovo și lui Nikita Nysted din Finlanda, primind niște răni adînci la cap, nu a primit permisiune medicului de a lupta în semifinală cu armeanul Khambardzum Hakobyan. Mîine, după luptele finale, va urca pe a treia treaptă a podiumului și va primi o medalie de bronz.

Daria Cozorez în lupta semifinală a pierdut după puncte în fața Mariei Lavchynska din Ucraina și este, de asemenea, distinsă cu o medalie de bronz la categoria +81 kg.

La categoria 60 kg, Victor Vacula a cîștigat în fața lui Webernik Nikolov din Slovenia, dar în lupta pentru semifinale, a pierdut în fața lui Artius Gomstyan din Georgia și a cîștigat locul cinci. Andrei Zaplitnîi (91kg), după ce a învins boxerul israelian Jan Zak în sferturile de finală, a pierdut în lupta cu irlandezul Marley Jacques Maikel, ocupînd locul cinci.

Cu o victorie împotriva estonianului Pavel Kamanin, a început Nicolae Bucșa (69 kg), dar în următoarea luptă nu l-a putut învinge pe armeanul Armen Mashakaryan.

Ceilalți boxerii de-ai noștri au pierdut în primele lupte: Alexandru Paraschiv (64 kg) contra englezului Joseph Tyers, Andrei Vreme (75 kg) împotriva francezului Federico Moreno și Liviu Mironov (+91kg) - germanului Tirpal Ali Khutaev.

Source: noi.md

Keywords:

box , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
510 locuitori

Novosavițcaia este o localitate stație de cale ferată din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 97 km de Chișinău. Populaţia stației de cale ferată Novosavițcaia alcătuia 510 oameni în anul 2004. Localitatea stație de cale ferată Novosavițcaia a fost inaugurată în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.