26 july 2021, 16:30 Sport views 3012
Prestația frumoasă a înotătoarei din Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo
26 july 2021, 16:30 Sport views 3012

Prestația frumoasă a înotătoarei din Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Înotătoarea Tatiana Salcuţan s-a impus în grupa B a calificărilor, dar nu a reuşit acceadă în semifinalele probei de 100 metri spate.

Înotătoarea din Republica Moldova, Tatiana Salcuțan, s-a impus în grupa B a calificărilor la 100 de metri spate la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar nu a reuşit acceadă în etapa următoare - în semifinale. Ea a fost cronometrată cu 1.01.59.

Despre acest lucru a anunțat Comitetul Național Olimpic din Moldova, menționînd că acum marea provocare pentru Tatiana va fi concursul la 200 de metri spate, programat pe 29 iulie, distanță care i-a adus aurul la Jocurile Olimpice de Tineret.

Experții au numit demn înotul de 100 de metri spate, pe care Tatiana Salcuțan l-a arătat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, castigînd în grupa B a calificărilor, menționînd că aceasta a fost o prestație frumoasă, puternică și elegantă și, în general, o performanță demnă. Ei au felicitat-o cu această ocazie și au remarcat că sînt mîndri de ea.

Source: noi.md

Keywords:

Jocurile Olimpice , înot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
3640 locuitori

Butor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butor și India. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Butor alcătuia 3640 de oameni în anul 2000. Satul Butor a fost menționat documentar în anul 1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.