20 september 2021, 17:30 Sport views 2445
Sheriff a remizat pe terenul lui Zimbru
20 september 2021, 17:30 Sport views 2445

Sheriff a remizat pe terenul lui Zimbru

Zimbru și Sheriff au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a 10-a din Divizia Națională, transmite IPN.

Tiraspolenii veneau după debutul de senzație din Liga Campionilor și au lăsat liber mai mulți titulari. Zimbru a dat o replică pe măsură, dar scorul a fost deschis de Sheriff, prin macedonianul Nikolov. După pauză, Zimbru a profitat de o gafă a lui Bruno și a egalat prin Ștefan Burghiu.

„Chiar dacă avem un program încărcat, consider că am meritat victoria astăzi”, a declarat antrenorul echipei Sheriff, Yuri Vernydub.

Sheriff a ratat șansa de a urca pe podium, dar tiraspolenii au cu trei meciuri mai puține decît Milsami și Petrocub și cu patru decît FC Bălți.

Runda a 11-a se va disputa pe 21 și 22 septembrie după următorul program: Sfîntul Gheorghe - Petrocub, FC Bălți - Dinamo-Auto, Milsami - Zimbru și Sheriff - FC Florești.

Source: noi.md

Keywords:

Sheriff , Zimbru , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1224 locuitori

Vulcăneşti este un sat din cadrul comunei Cioreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Nisporeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1224 de locuitori. Satul Vulcănești a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.