22 march 2022, 14:00 Sport views 1649
Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Box
Photo: noi.md
22 march 2022, 14:00 Sport views 1649

Moldova a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Box

Daria Cozorez a cîștigat medalia de bronz la Campionatul European de Box U22, care a avut loc în orașul croat Porec în perioada 13-22 martie, relatează Noi.md.

Potrivit Federației de Box din R. Moldova, la campionat au participat în total 319 boxeri din 39 de țări. Moldova a fost reprezentată de cinci băieți și două fete.

Medalia de bronz la categoria de greutate +81 kg a fost cîștigată de Daria Cozorez, care a pierdut în semifinale în fața Oliviei Toborek din Polonia.

Dumitru Vieru (48 kg) și Andrei Kiriakov (81 kg) au ocupat locul cinci, oprindu-se la un pas de cîștigarea medaliilor de bronz, pierzînd în fața georgienilor Luka Kublashvili și Luka Matchutadze, iar Valeriu Razmerița a pierdut în fața slovacului Joseph Kostur.

În luptele de deschidere, Cristina Chiperi (57 kg) a pierdut în fața franțuzoaicei Steline Grosi, Artur Soloviov (60 kg) nu l-a putut învinge pe turcul Us Aigit, Stefan Vozneakovschi (63,5 kg) a pierdut în fața sîrbului Nenad Jovanovic, iar Nicolae Bucșaa (71 kg) nu l-a putut învinge pe spaniolul Sergio Martinets.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1042 locuitori

Antoneşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Leca și Antoneşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1042 de oameni. Satul Antonești a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.