28 may 2022, 12:30 Sport views 2869
Naționala Moldovei de fotbal are uniformă nouă
28 may 2022, 12:30 Sport views 2869

Naționala Moldovei de fotbal are uniformă nouă

Federația Moldovenească de Fotbal a lansat pe 27 mai noul echipament al echipei naționale. Acesta a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat vicepreședintele FMF, responsabil de selecționate, Dragoș Hîncu, antrenorul principal a echipei naționale, Serghei Cleșcenco și șeful direcției Promovarea Imaginii de Țară a Agenției de Investiții, Irina Tolstousov.

Conferința de presă a fost urmată de o sesiune foto, în cadrul căreia jucătorii echipei naționale Veaceslav Posmac, Mihail Caimacov și Ion Nicolaescu au îmbrăcat în premieră noul echipament. Acesta conține elemente din „pomul vieții", simbol care începînd cu anul 2018 face parte din brandul de țară, transmite newsmaker.md.

Noul echipamentul a fost elaborat cu suportul Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency și produs de către partenerul tehnic al FMF, JAKO Moldova. Design-ul a fost elaborat de către Eugen Boico.

Source: newsmaker.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.