25 january 2023, 12:00 Sport views 1484
Federația Moldovenească de Fotbal a ales cel mai bun antrenor al anului
25 january 2023, 12:00 Sport views 1484

Federația Moldovenească de Fotbal a ales cel mai bun antrenor al anului

La sfîrșitul anului 2022, antrenorul principal al clubului Zimbru, Lilian Popescu, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului, iar jucătorul echipei ”Zimbru”, Alexandru Dedov, a fost ales cel mai bun mijlocaș, relatează moldfootball.com.

Ambii reprezentanți ai clubului din Chișinău au fost premiați de președintele Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco:

Alexandru Dedov:

- Este foarte plăcut să primesc acest premiu, chiar nu mă așteptam. Am lucrat și am încercat ca întotdeauna, dar anul acesta am reușit să obțin succese - probabil de aceea mi s-a acordat acest titlu. Întreaga noastră echipă are un obiectiv comun, așa că trebuie să fim întotdeauna pregătiți. Pentru acest premiu mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat vreodată, începînd cu antrenorul din echipa de tineret și terminînd cu ziua de astăzi - mulțumesc tuturor jucătorilor și antrenorilor care și-au pus amprenta în cariera mea. Sînt motivat de munca mea zilnică, nici o zi nu trebuie să treacă în zadar. Lucrăm pentru ca în fiecare zi să devenim mai puternici.

Lilian Popescu:

- Nu pot spune că mă așteptam la așa ceva, deși știam că voi fi printre primii trei cei mai buni. Mulțumesc celor care m-au votat. Emoțiile sînt doar pozitive și, în primul rînd, mă bucur pentru echipa pe care am condus-o. Da, la început am avut unele greutăți. În orice caz, interesele echipei sînt mai presus de interesele mele personale, de aceea mă mîndresc cu echipa mea. Am așteptări mari de la ea. Cînd ești bine pregătit, cheia succesului se află deja în buzunar. În urma întîlnirii cu conducerea, au fost identificate sarcini concrete și sper că le vom îndeplini.

Leonid Oleinicenco:

- Cred că aceste premii, de cel mai bun antrenor și mijlocaș, vor rămîne în memoria lor. Cred că o astfel de recunoaștere le va da un impuls de a rămîne implicați în munca lor. Pentru noi, ca comunitate de fotbal, este foarte important, ca ei să fie susținuți și ajutați să primească în continuare astfel de premii.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
337 locuitori

Etulia loc.c.f. este o localitate un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 88 km de municipiul Comrat și la 222 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 337 de oameni. Etulia loc.c.f. a fost menționat documentar în anul 1875.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.