21 february 2023, 14:00 Sport views 1891
Radu Albot a revenit în topul ATP
21 february 2023, 14:00 Sport views 1891

Radu Albot a revenit în topul ATP

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, a revenit în top 100 a celor mai buni jucători din ATP după o evoluție superbă la turneul de la Delray Beach, unde a ajuns pînă în semifinale.

Săptămîna trecută, Radu Albot, a participat la turneul ATP de la Delray Beach, unde a devenit campion în anul 2019.

După victorii cu Fernando Verdasco și Aleksandar Vukic, Albot a trecut în sferturi de al doilea favorit al competiției, americanul Tommy Paul.

Jucătorul moldovean a avut nevoie de doar o oră și 17 minute pentru a trece cu un dublu 6-2 de adversarul care anul trecut obținea victorie în fața lui Rafael Nadal la Mastersul de la Paris.

În semifinale, Radu Albot s-a duelat pentru a treia oară în carieră cu sîrbul Miomir Kecmanovic, în fața căruia avea o victorie și un eșec.

Numărul 4 al competiției avut însă cîștig de cauză, scor 7-6, 3-6, 6-2, după o partidă care a durat două ore și 30 de minute.

Pentru prezența în semifinale, Radu Albot a fost recompensat cu un cec în valoare de 108.000 dolari și 180 de puncte ATP.

Mai mult, în urma acestei ascensiuni, Albot este din această săptămînă pe locul 99 în clasamentul mondial.

Source: noi.md

Keywords:

Radu Albot , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
1512 locuitori

Merenii Noi este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Merenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Anenii Noi și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1512 oameni. Satul Merenii Noi a fost menționat documentar în anul 1885.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.