02 june 2021, 12:00 Health views 11718
02 june 2021, 12:00 Health views 11718

Cele mai bune zece alimente pentru un abdomen plat



Desi n-ar trebui sa uitam de sport si sa ne bazam doar pe alimentatie, este totusi util sa stim care sunt alimentele care ne ajuta sa avem un abdomen plat.

Pe locul zece se afla somonul, carnea lui fiind cunoscuta pentru continutul ridicat de grasimi mononesaturate, care ajuta la slabit. Insa, recomandati pentru consum sunt pestii "salbatici", nu cei crescuti in pescarii, care sunt indopati cu antibiotice si alte chimicale, potrivit Yahoo News.

Pe locul noua gasim semintele de pin, aliment excelent pentru a taia senzatia de foame. Un studiu din 2006 a aratat ca o jumatate de lingurita de ulei din seminte de pin poate anula senzatia de foame timp de patru ore.

Pe opt se afla un anume tip de branza, cunoscut drept "string cheese", care este o sursa importanta de proteine, zer si calciu.

Pe sapte gasim legumele verzi precum sparanghelul sau broccoli, care sunt surse importante de fibre, plus ca reusesc sa controleze gradul de absorbtie prea rapida a zaharului in sange.

Pe locul sase se afla pestii cu carne alba, o sursa importanta de proteine, iar pe cinci gasim fructele de padure, bogate in antioxidanti si fibre. Mai multe, acestea sunt o sursa sanatoasa de carbohidrati.

Pe locul patru regasim migdalele, binecunoscute pentru continutul de fibre si grasimi sanatoase, plus ca ofera o senzatie de satietate. Pe locul trei se afla banalele mere, a caror consum duc la producerea unei bacterii care ajuta la slabit.

Pe locul doi gasim piperul negru, care contine o substanta eficienta in lupta impotriva formarii de noi celule grase, dar care ajuta si metabolismul. Pe primul loc se afla avocado, fruct considerat o adevarata mina de aur din punct de vedere al nutritiei. Acesta contine grasimi mononesaturate si da senzatia de satietate.

Source: stirileprotv.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1669
Populația:
1668 locuitori

Chirca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirca și Botnăreştii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1668 de oameni. Satul Chirca a fost menționat documentar în anul 1669.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.