28 june 2020, 13:00 Health views 11563
9 secrete pentru a avea picioare superbe
28 june 2020, 13:00 Health views 11563

9 secrete pentru a avea picioare superbe

O circulatie periferica cu probleme poate afecta modul in care arata picioarele tale. Vor parea greoaie si umflate desi nu este vorba de grasime. Membrele inferioare nu numai ca dau inaltime corpului, dar pot avea si un aer sexi daca sunt frumoase si ingrijite adica sa fie catifelate si hidratate mai ales in zona genunchiului, subtiri si ferme. Poti scapa de aspectul greoi si de oboseala tinand picioarele mai ridicate decat restul corpului de cate ori ai ocazia. De exemplu, cand stai in pat poti sa pui o perna sau doua sub picioare.

Toata lumea stie ca niste picioare superbe pun in valoare si alte calitati ale trupului. Exercitiile sunt un element cheie pentru a iti tonifica si infrumuseteaza membrele inferioare. Aceste pot fi facute cu succes chiar si acasa daca ai rabdare si atentie si le faci regulat. Vei avea picioarele mult mai atragatoare o data ce vor fi mai subtiri si mai ferme.

Cateva sfaturi:

· Bronzeaza-ti picioarele

· Odihneste-ti picioarele

· Exfoliaza-ti si hidrateaza-ti picioarele

· Nu iti tine picioarele strans incucisate

· Foloseste o crema mai lucioasa sau sidefata pentru a iti face picioarele sa sclipeasca

· Evita sa folosesti liftul si urca mai des pe scari. Incearca zilnic sa urci si sa cobori scari oentru a iti defini mai bine muschii si a iti tonifica picioarele.

· Dupa fiecare dus, foloseste o crema hidratanta pentru picioare pentru a iti pastra pielea fina si sanatoasa.

· Pielea de pe picioare ar trebui sa fie la fel de bronzata sau la fel de alba ca si tenul fetei, orice decolorare trebuie tratata cu creme adecvate.

Daca ai grija ca picioarele tale sa fie tonificate si sa aiba o piele fina si hidratata, sigur vei fi invidiata de prietene si vei atrage privirile barbatilor.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

sanatate , frumusete , sfat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
555 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.31 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.14 km. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 555 de oameni. Satul Frumuşica a fost înființat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.