28 july 2023, 15:30 Health views 7059
Cum laptele de capră poate preveni cancerul
28 july 2023, 15:30 Health views 7059

Cum laptele de capră poate preveni cancerul

Puține persoane știu că laptele de capră are capacitatea de a preveni cancerul și reușește să trateze o mulțime de boli.

Laptele de vacă are o compoziție care poate fi suportată cu greu de organism, lucru care poate cauza probleme digestive. Spre deosebire de laptele de vacă, cel de capră nu numai că nu duce la apariția alergiilor sau intoleranței, ci poate fi folosit și ca leac natural pentru a trata mai multe afecțiuni. Datorită compoziției sale, laptele de capră ajută la o mai bună funcționare a organismului și are capacitatea de a trata afecțiuni foarte grave.

Consumat în mod constant, laptele de capră reduce inflamațiile. În plus, acesta tratează boli ale sistemului digestiv, printre care boala Crohn, ulcerul, dar și alergiile, eczemele sau bolile autoimune.

Laptele de capră are și capacitatea de a preveni apariția cancerului. Acesta conține o substanță numită aglutinină, care elimină pericolul ca radicalii liberi să ajungă în organism și să producă mutațiile ADN, vinovate pentru dezvoltarea cancerului. Pe lîngă toate aceste beneficii, laptele de capră are o compoziție asemănătoare cu cea a laptelui matern, ceea ce îl face ușor de asimilat pentru organism.

Source: noi.md

Keywords:

lapte , sanatate , cancer

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
333 locuitori

Ion Vodă este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Florești și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 333 de oameni. Satul Ion Vodă a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.