27 december 2019, 16:00 Health views 3421
Poți afla online adresa, numerele de contact şi serviciile prestate de spitalele din regiune
27 december 2019, 16:00 Health views 3421

Poți afla online adresa, numerele de contact şi serviciile prestate de spitalele din regiune

Cetăţenii vor putea afla mai uşor ce tipuri de spitale şi farmacii se află în apropiere, tipul de servicii prestate, adresa şi numerele de telefoane ale acestora.

Totul graţie unei hărţi interactive care a fost lansată ieri de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM). Harta poate fi accesată urmând linkul map.cnam.md. Cei de la CNAM spun că astfel oamenii vor putea accesa mai uşor informaţiile ce ţin de instituţiile medicale şi farmaciile din ţară.

Harta este împărţită în unităţi administrativ-teritoriale, iar utilizatorii vor putea accesa fiecare raion sau municipiu în parte pentru a vedea lista instituțiilor medicale şi farmaceutice. Aplicaţia a fost elaborată de reprezentanţii Secţiei tehnologii informaţionale din cadrul CNAM.

Source: tv8.md

Keywords:

sanatate , farmacii , spital

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
26 locuitori

Sadchi este un sat din cadrul comunei Caterinovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 123 km de Chișinău. Populaţia satului Sadchi alcătuia 26 de oameni în anul 2011. Satul Sadchi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.