Go to section: Theatre
29 november 2011, 14:45 Theatre views 7554
29 november 2011, 14:45 Theatre views 7554

Teatrul municipal de păpuşi "Guguţă" la 19 ani de activitate

Teatrul municipal de păpuşi "Guguţă" a sărbătorit recent 19 de ani de activitate. Cu această ocazie a fost prezentat  în premieră absolută spectacolul "Silviovizion".  Protagoniştii spectacolului sînt animalele pădurii, iar binele şi prietenia ies învingătoare.

Potrivit tradiţiei, actorii şi-au pus o dorinţă şi au suflat în lumînările unui tort imens. "Cea mai mare dorinţă a colectivului teatral este spectatorul", a declarat Gabriela Lungu, director Teatrul municipal de păpuşi "Guguţă".

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
242 locuitori

Cobîlea este stație de cale ferată în cadrul comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Stația de cale ferată este situată în valea rîului Ciorna, la o distanță de 16 km de oraşul Şoldăneşti şi la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia stației de cale ferată constituia 242 de oameni. Stația de cale ferată Cobîlea a apărut în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.