Go to section: Theatre
16 february 2016, 14:30 Theatre views 6554
Moldovenii sînt invitaţi la un concurs european de dramaturgie
16 february 2016, 14:30 Theatre views 6554

Moldovenii sînt invitaţi la un concurs european de dramaturgie

Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureş (România), în comun cu Centro Diego Fabbri (Italia), Universitatea Wolverhampton (Marea Britanie) şi fundaţia CajaGranada (Spania), desfăşoară concursul de dramaturgie „Pop Drama" pentru a promova dramaturgia europeană şi performanţa în scrierea unei piese de teatru.

La concurs pot participa toţi doritorii de a-şi încerca talentul în scrierea dramatică. Piesa de teatru înscrisă la concurs poate aborda orice subiect, cu condiţia ca tema aleasă să poată fi considerată universală şi să ilustreze contradicţiile şi aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman. Piesele trebuie scrise în limba română.

Fiecare autor poate prezenta cîteva piese, dar, cu condiţia că acestea nu au fost prezentate la alte concursuri. Lucrările pot fi expediate pînă la 31 martie pe adresa electronică eugen.pasareanu@yahoo.com. Lista de documente necesare poate fi găsită pe pagina web a universităţii româneştiwww.uat.ro.

Source: www.infotag.md

Keywords:

dramaturgie , concurs , teatru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1137 locuitori

Corestăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Corestăuţi și Stălineşti. Satul Corestăuţi este situat la o distanță de 22 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Prima mențiune a satului Corestăuți (la acea dată satul Coroșteni din ținutul Hotin) datează din anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.