Go to section: Theatre
20 may 2016, 16:10 Theatre views 7460
Festivalul BITEI 2016 va reuni la Chișinău artiști din 13 țări ale lumii
20 may 2016, 16:10 Theatre views 7460

Festivalul BITEI 2016 va reuni la Chișinău artiști din 13 țări ale lumii

Grupuri artistice ale teatrelor și companiilor culturale din România, Japonia, Polonia, Coreea de Sud, Rusia, Belarus, Ucraina, Franța, Israel, Germania, Georgia, Egipt și Republica Moldova vor participa la ediția a XII-a a Festivalulului Internațional al Arte Scenice - Bienala Teatrului „Eugene Ionesco" (BITEI-2016) care va decurge cu genericul ,,Împreună... doar împreună'' în perioada 27 mai – 5 iunie.

Festivalul BITEI 2016 este organizat de Teatrul Eugene Ionesco sub înaltul patronaj al Guvernului Republicii Moldova prin sprijinul Ministerului Culturii și Primăriei Municipiului Chișinău.

Evenimentele vor reprezenta o fuziune inedită a artei teatrale, dansului, cinematografiei și literaturii. Spectacolele incluse în program se vor juca în acest an pe 3 scene din capitală – Teatrul Eugen Ionesco, Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov" și Teatrul de Revistă Ginta Latină.

Detalii despre Festivalul Internațional de Arte Scenice găsiți pe pagina de Facebook: Bienala Teatrului Eugene Ionesco:BITEI-2016. Informații despre bilete aflați la casa teatrului sau pe iticket.md.

Reamintim că informații exhaustive despre Personalități ale teatruluiIstoria teatruluiTeatreDramaturgia teatralăActori de teatru și Evenimente teatrale pot fi găsite la compartimentul «Cultura» al proiectului moldovenii.md.

 

Source: diez.md

Keywords:

teatru , Chisinau , Festival

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
942 locuitori

Zgărdeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zgărdeşti, Bondareuca și Ciofu. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 942 de oameni. Satul Zgărdești a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.