21 september 2022, 14:00 Humor views 2331
Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor
21 september 2022, 14:00 Humor views 2331

Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor

Comediantul moldovean, Ivan Liulenov a reușit să ridice scena în picioare la ediția cu numărul 4 din iUmor, sezonul 13.

Acesta a spart chiar și barierele și i-a făcut și o declarație de dragoste Deliei, iar momentul a fost unul aplaudat în picioare de către toată sala.

Ivan Liulenov e artist comediant și se ocupă cu stand-up comedy și iese ereu în fața spectatorilor cu un zîmbet larg pe buze care îl face unic în domeniu.

Te invităm să urmărești mai jos prestația moldoveanului.

Ivan Liulenov este originar din Republica Moldova, din satul Stoianovca. A locuit în Ucraina din 2017 și se afla la Kiev atunci cînd a început conflictul militar. Împreună cu încă câțiva comedianți a câștigat anterior de două ori „Liga Umorului” din Ucraina.

În cadrul concursului iUmor, Ivan Lulienov a primit trei voturi pozitive și unul singur - negativ, din partea lui Cheloo.

Source: noi.md

Keywords:

Romania , concurs , umor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:
Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1813
Populația:
13756 locuitori

Taraclia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Taraclia. Amplasat în sudul stepei Bugeacului, pe partea stîngă a rîului Lunguţa, oraşul Taraclia este situat la o distanţă de 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului Taraclia constituie 13756 locuitori. Localitatea Taraclia a fost înfiinţată în anul 1813 de colonişti moldoveni, bulgari şi găgăuzi care s-au strămutat din teritoriile de dincolo de Prut şi Dunăre.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.