26 april 2016, 11:25 Mîndriți-vă că sînteți moldoveni! views 10077
26 april 2016, 11:25 Mîndriți-vă că sînteți moldoveni! views 10077

Diaspora: Ne dorim foarte mult să revenim acasă (Video)

Moldovenii.md continuă seria de emisiuni "Mîndriți-vă că sînteți moldoveni!". De această dată, oaspetele nostru în studio este Tatiana Nogailîc, președintele Asociației «Assomoldave» din orașul Roma.

Tema discuției: "Dificultățile moldovenilor aflați în Italia".

Pe parcursul emisiunii au fost discutate asemenea subiecte precum: problematica coletăriei, consolidarea diasporei, realitățile sistemului de pensionare pentru migranții moldoveni din Italia, ghidul migranților moldoveni, rezultatele activității Asociației "Assomoldave" etc.

Vizionare plăcută!

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
6200 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Slobozia și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 6200 de oameni în anul 2007. Satul Hlinaia a fost atestat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.