12 july 2016, 15:30 views 8492
Cel mai original pom de Crăciun (Video)
12 july 2016, 15:30 views 8492

Cel mai original pom de Crăciun (Video)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă în casele oamenilor, prin gospodării, sate şi oraşe pomii de Crăciun îmbracă straie de sărbătoare.

Fiecare încearcă să aibă cel mai frumos brad, împodobit cu globuleţe şi zeci de luminiţe colorate. Unii optează pentru brazi naturali, iar alţii pentru cei artificiali. Dar sunt şi dintre cei care îşi confecţionează proprii pomi de Crăciun.

Ei bine, un tînăr din satul Heciul Vechi, raionul Sîngerei, are în curtea casei sale cel mai original brad. Cît de ingenios a fost autorul şi cum arată pomul de Crăciun din curtea lui Marin Pînzaru vedeţi în imaginile video de mai jos.

Source: stirilocale.md

Keywords:

brad , Crăciunul , sarbatoare , sat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1461 locuitori

Slobozia-Cremene este un sat din cadrul comunei Vărăncău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Soroca și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Slobozia-Cremene a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.