03 july 2018, 10:15 views 33338
Punctul de trecere Soroca-Țekinovka și-a reluat activitatea
03 july 2018, 10:15 views 33338

Punctul de trecere Soroca-Țekinovka și-a reluat activitatea

Punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și-a reluat activitatea, după ce a fost sistată pe 27 februarie din cauza formării podurilor de gheață pe râul Nistru.

Poliția de Frontieră informează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că rămâne nefuncțional punctul de trecere Cosăuți-Iampoli, din aceleași motive.

Călătorii sunt îndemnați să aleagă pentru traversarea frontierei punctele de trecere din proximitate, cum este Soroca-Țekinovka sau Otaci-Moghileov-Podolsk, care se află la o distanță de aproape 50 de kilometri.

Source: www.ipn.md

Keywords:

Soroca , punct de trecere

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
2120 locuitori

Mereşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereșeni și Sărata-Mereșeni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Hîncești și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2120 de locuitori. Satul Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.