30 july 2018, 12:20 views 10006
Posturile vamale „Soroca” și „Cosăuți” și-au reluat activitatea
30 july 2018, 12:20 views 10006

Posturile vamale „Soroca” și „Cosăuți” și-au reluat activitatea

Postul vamal de tip debarcader „Soroca" și punctul vamal „Cosăuți" și-au reluat astăzi activitatea, transmite MOLDPRES.

Cele două posturi și-au sistat activitatea la finele săptămânii trecute din cauza creșterii nivelului apei în râul Nistru.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că în prezent, „toate posturile vamale din țară activează în regim normal".

Nivelul apei în râul Nistru s-a ridicat după ce pe teritoriul Republicii Moldova și în țările vecine, în ultimele zile, a căzut o cantitate sporită de precipitații.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi și mâine Cod Galben de caniculă. În orele de după amiază se prevede vreme caniculară cu temperaturi de 33°C și mai mult.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

vama , Soroca , Cosăuți

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.